MARKEZZ Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam Jak w temacie chciałbym sie spytac która karte grafiki wybrac ? GAINWARD Golden Rampage Gold HD4870 X2 czy Gainward GTX 295 x 2 Extreme Limited Edition Która z tych kart jest lepsza czekam na wasze odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Może podaj jakieś szczegóły? Jaki masz komputer (chodzi mi też o zasilacz - jego marka i moc), a także monitor i jego rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKEZZ Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Może podaj jakieś szczegóły? Jaki masz komputer (chodzi mi też o zasilacz - jego marka i moc), a także monitor i jego rozdzielczość. Narazie się przymierzam do złozenia kopma płyta glowna to bedzie asus p6t7 ws a zasilacz to MODECOM VOLCANO EXTREME 1000W a monitora nie bede zmienial zwykla 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) No to ile masz kasy na cały komputer... Co do monitora - jeśli masz kasę na te potwory, to na monitor też starczy... Grać na 19", mając na pokładzie HD4870X2/GTX 295, to jak kupować Ferrari/Lamborghini w celu dojazdu do pracy... Edytowane 23 Lipca 2009 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKEZZ Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 ok juz wiem która kartw grafki wybrac temat zakonczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 No cóż - na monitorze 19" będziesz miał tak wydajny komputer, jak ktoś z komputerem z E7400 i HD4830. W obu przypadkach byłoby płynnie i dobrze by się grało. Cóż, Twoje pieniądze. Temat faktycznie do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...