ozyrys30 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam mój problem jest tego typu że przy odpalaniu mojego lapka i gdy system się już zaloguje wyskakuje mi nagle okienko "SessionManager.exe - nie można znaleźć........", a gdy wciskam zakończ wyskakuje następne okienko "Program CSS - Corporate - BESS_8_0_3 przestał działać" i nie uruchamia mi się aplikacja ORANGE FREE wciskam ikonkę aplikacji i wyskakuje okienko "Luncher.exe - nie można znaleźć........". O co tu chodzi????? :angry: Niedawno tego nie miałem!!! Wkurza mnie to okropnie . Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc. Mój system to WNDOWS VISTA servis pack 2 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Może się posypał soft od orange . Usuń go przez dodaj/usuń programy a następnie zainstaluj jeszcze raz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wyczyść rejestr przy pomocy CCleaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...