izded Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Problem jak w temacie myszka sprawna przez ps/2, przez usb jest wykrywana przez system po sekundzie się zawiesza, nie pomogło przestawianie w biosie usb legacy device, enable usb mouse, usuwanie z managera urządzeń urządzeń hid, koncentratora usb itp. Boję się że mogłem coś zrobić z zasilaczem bo robiłem dziś fan swap na Acutake 80 pro i problem pojawił się po tej operacji. Neostrada pod usb działa pen-drive też. Może ktoś pomoże? edit. Komp przechodzi autotest OCCT więc wydaje mi się ze zasilacz jednak sprawny? Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jakiś pomysł? Ktokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 sprawdź mysz na innym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A nie przełączyłeś jej przypadkiem z tyłu na przód obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) odświeżę temat Tamta myszka po podłączeniu przez przejściówkę ps/2 działa więc jest sprawna. Dzisiaj dostałem zestaw bezprzewodowy Labtec 1200 pod USB klawiatura działa normalnie za to myszka znowu nie, kursor jest martwy, ale dioda aktywności w odbiorniku zestawu miga podczas poruszania myszka i klikania. Inne urządzenia USB typu pen-drive, modem neo działają bez problemu tylko te nieszczęsne myszki pod usb. Help :| edit zestaw działa na czystym systemie na innym dysku więc format powinien rozwiązać problem, ale jak ja nie lubię takiego obchodzenia problemów <_< znowu 2 godziny instalacji konfigurowania itp a system stawiałem 2 tygodnie temu :angry: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...