Skocz do zawartości
izded

Mysz Usb Zawiesza Się

Rekomendowane odpowiedzi

Problem jak w temacie myszka sprawna przez ps/2, przez usb jest wykrywana przez system po sekundzie się zawiesza, nie pomogło przestawianie w biosie usb legacy device, enable usb mouse, usuwanie z managera urządzeń urządzeń hid, koncentratora usb itp. Boję się że mogłem coś zrobić z zasilaczem bo robiłem dziś fan swap na Acutake 80 pro i problem pojawił się po tej operacji. Neostrada pod usb działa pen-drive też. Może ktoś pomoże?

edit.

Komp przechodzi autotest OCCT więc wydaje mi się ze zasilacz jednak sprawny?

Edytowane przez izded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odświeżę temat

Tamta myszka po podłączeniu przez przejściówkę ps/2 działa więc jest sprawna.

Dzisiaj dostałem zestaw bezprzewodowy Labtec 1200 pod USB klawiatura działa normalnie za to myszka znowu nie, kursor jest martwy, ale dioda aktywności w odbiorniku zestawu miga podczas poruszania myszka i klikania. Inne urządzenia USB typu pen-drive, modem neo działają bez problemu tylko te nieszczęsne myszki pod usb.

Help :|

edit

zestaw działa na czystym systemie na innym dysku więc format powinien rozwiązać problem, ale jak ja nie lubię takiego obchodzenia problemów <_<

znowu 2 godziny instalacji konfigurowania itp a system stawiałem 2 tygodnie temu :angry:

Edytowane przez izded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi