SuChyY Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Heh, ja tez pisze gimnazjalne... nie lubie humanistycznych przedmiotow... wole scisle... Ucze sie wlasnie wzorow, pozniej sobie przypomne jak sie rozprawki pisze (blagam oby nie bylo rozprawki... blagam).. No a w mysle wzoru W=F*S ide na rower to sie troche napracuje bardziej niz gdybym na dupoie przed wzorami siedzial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 NO tez pisze tego egzamina :P z próbnego mialem 82 :) i teraz tez by sie tyle przydalo. ps.sciagi ze wzorow juz porobilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 NO tez pisze tego egzamina :P z próbnego mialem 82 :) i teraz tez by sie tyle przydalo. ps.sciagi ze wzorow juz porobilem :D ja uzywam jednej od pol roku :P hyhy wszystko z matmy, co prawda wsyzstko umiem, ale na egzaminie jaklzwykle zapomne :] moglbys mi wyslac na maila twoje sciagi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja probnych nie pisalem...i teraz mam podwójnego stracha :lol: . Ciekawe czy bede to umial chociaz wypelnic...hehe...No ale nic...ide sie pouczyc troche :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Heh na próbnym miałem z humana 100% 50pkt. idealnie ... bez nauki więc humanistyczny to piece of cake ... matma ...... tu są schody ... najważniejsze ... WZORY .... i gegra .. kąt padania promieni slonecznych,,,czas strefowy .. itd. itp. --szczęście wqwanie mam za sobą ale nie zaszkodzi o 20:00 w przeddzień matematycznego coś wqć :) POZDRAWIAM @LL Piszących (.. szczególnie w Wawie..) 3-MAJTA SIĘ 8 i 9 MAJA(to będzia pamiętna data) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 3-MAJTA SIĘ 8 i 9 MAJA T H X ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Teraz już się nic nie da nauczyć. Trzeba było przez ostatnie pięć lat od czasu do czasu uważać na lekcjach i jakoś idzie. Żeby mieć 70 punktów wystarczę dwie rzeczy: -umieć się wysłowić (na humanist.) -logicznie myśleć (oba egzaminy) Ważne pifko sobie wypić, najeść się, wyspać i się nie uczyć. Reszta sama siakoś idzie. Sprawdzałem to na próbnym i działa ( 93 punkty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 W nowym Newsweek`u jest artykuł o ściąganiu przez polską młodzież. Jest też podany ciekawy adres: :: http://www.marketuv.com Oczywiście nie namawiam do ściagania. Lepiej sie nauczyć niż później czaić się na egzaminie ze ściągą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja niestety tez pisze jutro ten za.... egzamin :( :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ostatni post przed egzaminem w tym temacie ... cytat fajnego skita... znacie go @LL "To już jutro nie mogę się doczekać ( :P ) mówiąc ściśle jak będzie zajebiście przez cały tydzień o tym myślę, w głowie jedna opcja aby jak najszybciej ... " niech każdy sobie dośpiewa bo u mnie będzie jak w oryginałq -kupić bilet i zachwile, kłopoty gdzieś zostawić. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 MacieX z jakiej to plytki jest bo mam to na 100% w domu ale nie potrafie skojarzyc :?: :idea: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 MacieX z jakiej to plytki jest bo mam to na 100% w domu ale nie potrafie skojarzyc :?: :idea: :oFENOMEN - Wyjazd z płyty EFEKT P.S. Znam to na pamięć "...patrz ekonom już jesteśmy.." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Myslalem nad Fenomenem ale nie bylem pewny, a swoja droga zajebista plyta !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ja tez pisze ten egzamik ale sie bardzo nie przejmuje ale.. co do tych probnych to przy was popadlem w kompleksy tylko 54 pkt (oczywiscie wszystko :) ) , a nawet nie sadzilem ze jest tylu gimnazjalistow na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 heh sam_sung no michalak mnie wyręczył ... a Efekt to już płyta legenda dla niektórych .. tylko z niej brać pomysły garściami na następne skity :) .... sam z niej ściągam pomysły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 WZORY!!! Prawie wszystkie wzory z matmy i fizy! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mam pare sciag takich ogolnych, jak ktos chce to niech maila poda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Piałem też rok temu i niebyło źle: 72. Nie martwcie się, będzie dobrze i ... POWODZENIA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ten egzamin to sranie w banie - 79 na luzaqu i do niezłego LO chodze... Ale czymam kciuki za wszystkich zdających... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jee, wreszcie testy :D. Ja się tam cieszę! Wreszcie z głowy będe to miał :D. Hej Mateoosh! Ty to optymista jesteś :wink: . Tak się składa, że ja już dzisiaj wole nie myśleć, co będzie w czwartek i piątek, a ty juz nie możesz sie doczekać? A ile byście chcieli mieć punktów? Ja tak z 75 8) . Chciałbym 100 ;]. A tak na serio żeby nie mniej niż 70 :D. A ile miałeś z próbnego? Ja 76 :D . Teraz też bym chciał tyle, żebym się do LO dostał. O ile dobrze pamiętam to 72 :]. Mhehe :lol: :lol: :lol: :lol: Akurat :wink: Tyle to chyba w naszej szkole nik nie miał :lol: No je też pisze jutoro :P Boje się tylko 2 rzeczy- zadań otwartych z matmy i pracy pisemnej z polaka :) Reszta to łatwizna :D Ja miałem z próbnego 68 i to było 3 miejsce w klasie 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mam pare sciag takich ogolnych, jak ktos chce to niech maila poda. bruce@post.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jutro moja najpiekniejsza na swiecie kobieta pisze... Trzymam za nia Kciuki (wy tez :) !! I zycze wszystkim POWODZENIA jutro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mam pare sciag takich ogolnych, jak ktos chce to niech maila poda. Podeślil mi plizzz - escaper@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja rok temu pisałem egzamin gimnazjalny myslałem że pojdzie mi lepiej a tu <span style="color:red;">[ciach!]</span>**. Z próbnych miałem 45(matma) + 41 (polak) a potem jak przyszlo co do czego to miałęm w sumie 71 punktów :( uczcie się i nie żałujcie czasu na naukę jeszcze całe życie przed wami (mną tesh :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mufta@wp.pl kobiecie wydrukuje !! THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jak dasz rade to podeslij tez tutaj: noose@poczta.wp.pl to swojej dziewczynie drukne :) powodzenia 4 @ll, trzymam za Was kciuki :) a Wy trzymajcie za nia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 dobra poszlo do wszystkich :) ide spac, bo jutro nie wstane, powodzenia wszystkim jutro zycze, ale chyba najwiecej powodzenia sie przyda w piatek (przynajmniej mi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 nie doszly :( mam nadzieje, ze do rana beda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak mozna to i ja poprosze ahu@arx.pl - Dzieki z gory... :) a teraz spadam na egzamin... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No to powodzeniaa!!!!! Spadam na egzamin ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...