Halski.xt.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 1. Zdecydowałem się na kupno monitora z HDMi (http://www.agito.pl/monitory-lcd/benq-215-lcd-e2200hd.0.343599.html) 2. Mam konsolę z HDMI, więc i kabel HD mam - ten z sześcioma wtykami. Do TV HD moge podłączyć X'a tymi sześcioma wtyczkami jak mniemam, ale jak to ma się z monitorem HD? Potrzebna jest mi jakas przejściówka? Jak tak to jaka i czy marka gra rolę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Masz kabel, który zwie się Xbox 360™ Component HD AV Cable. Nie przyda Ci się on :) Potrzebujesz najzwyklejszy kabel HDMI, np. taki (takiego nie ma w pudełku z Xboxem). Dostaniesz go w każdym sklepie RTV. Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kabel HDMI jest w pudełko z Xboxem (elite ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ku dopełnieniu - bierz najtańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kabel HDMI jest w pudełko z Xboxem (elite ;) ).Faktycznie, ale sądzę, że gdyby miał taki kabel w zestawie z konsolą nie zakładałby tego tematu na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...