krudki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Mam Canona IP2000 i potrzebowałem coś wydrukować, więc ją odkurzyłem. Okazało się że nie działa (zatkała się, tusz zasechł, czy cokolwiek). Myślałem czy by nie dać do serwisu, ale po obejrzeniu ofert na alledrogo, widać że za mniej niż 200 zł są laserowe, gdzie toner na X tysięcy stron kosztuje małe pieniądze (pamiętam czasy gdzie za "150 zł tonery kosztowały do 100 stron" :P) Pytanie czy opłaca się kupić używaną poniżej 200 zł ? Nie potrzebuje kolorowej, może być głośna, nie musi być szybka, może być duża. Generalnie ma drukować i się nie psuć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrick Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Myśle że może się opłacać, wybieraj spośród Hp albo Samsungów i powinno być dobrze. Już w takich cenach można spokojnie dostać coś drukującego i nie padającego po kilku użyciach. No tylko żeby trafić na dobrego sprzedawce, może lepiej ze sklepu internetowego, też znajdziesz dobre ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Ta jest z gwarancją i tonerem (no i z Wawy co mi pasuje :) ) co myślisz ? Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez krudki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Samsunga 1640 nie bierz.... niestety ta drukarka ma chipowane wkłądy i tylko oryginały działaja. Jesli cos bierz Xerox 3117 ( tu nie ma chipa i moza samemu ładowac proszek prosto i bajecznie ) Jesli z uzywek to HP seria 13XX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Myślałem jeszcze między HP 2100, a OKI B4350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Oki potrzebuje naprawde dobrej zasypki..ale drukarka swietna i szybka... Ta hp tez źle nie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catmax Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Do tego HP jest też spory wybór zamienników zapewniających bardzo tanie drukowanie. Pozostaje tylko pytanie o jakość sprzętu regenerowanego. Ale skoro jest jakaś gwarancja to za tą kasę czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowski Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Miałem w pracy HP 4000 jako drukarkę sieciową, świetny sprzęt, choć już nieco przestarzały. Teraz na allegro chodzą za ~150 zł. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janec Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Gdzieś już komuś polecałem Xeroxa, chociaż HP też cieszą się dobrą opinią. A Xerox Phaser 3117 można w sklep.doktortusz.pl kupić za 399 zł. Mają też tusze, tonery i akcesoria do regeneracji. Generalnie możesz u nich popatrzeć – dużo sprzętu przyzwoitych marek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Właśnie też stoje przed wyborem laserówki na studia. tak samo jak autorowi tematu - nie zależy mi na wyglądzie, gabarytach, kulturze pracy czy prędkosci. Ważna jest Ergonomia przez duże E oraz niezawodność. Drukowane będzie ~200str dziennie - przynajmniej w najbliższym czasie ;) HP 4000 będzie dobrym wyborem ? (~170zł w moim miescie) HP 2100 za ~150zł Ostateczna cena do 200zł - najlepiej z Łodzi edit : i moze jeszcze jakis skaner w okolicach 100zł ;] MEDION TEVION MD90093 - 4800X9600 SLIM 119zł ? Edytowane 6 Października 2009 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...