BW-4u Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 TVP Rulez, az mi sie zal robi !!! Jak to mozna ogladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 elewizja ogólnie jest do kitu... jeszcze na cos typu discovery czy planete mozna luknąć, ale reszta.. bleh :/ jak chce dobry film to sciagam z netu, wiadomosci tu w necie tez sporo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 TVP jest zenujace ze wzgledu na lewicowe poglady przedstawiane w kazdym mozliwym programie. Non stop propaguja SLD, ktore de facto jest najwiekszym zlodziejem i jeszcze sa ludzie, ktorzy na nie glosuja, a to wlasnie dlatego ze TVP ich omamia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 TVP jest zenujace ze wzgledu na lewicowe poglady przedstawiane w kazdym mozliwym programie. Non stop propaguja SLD, ktore de facto jest najwiekszym zlodziejem i jeszcze sa ludzie, ktorzy na nie glosuja, a to wlasnie dlatego ze TVP ich omamia. To działa w obie strony; ja głosowałem na SLD, a dzięki temu co widzę w TV już nie będę :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Brak reklam w TVP to wielka zaleta tego programu, nie chrzanią przez to filmów. Moim zdaniem na TVP2 lecą czasami dobre filmy, których nigdy nie zobaczysz na żadnej stacji komercyjnej. Co do TVP1 to z kolei tu lecą wg mnie coraz gorsze. (...) Ateraz wyobrazmy sobie ze nie ma tvp mamy tylko inne tv - tvn polsat tv trwam rydzyka itd - co nam pozostaje - jak dla mnie jedno wielkie g... (...) Wszyscy piszą o TV Rydzyka, a nikt jeszcze jej chyba nie widział, gdzieś czytałem, że to będzie TV w dużej mierze komercyjna (filmy itp.) i może się jeszcze okazać bardzo dobra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hjehjehje ja mialem przyjemnosc popatrzec - jest u nas na kablu - niestety narazie sie jeszcze dzwieku nie dorobili - powiem szczerze nie ma na co czekac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hjehjehje ja mialem przyjemnosc popatrzec - jest u nas na kablu - niestety narazie sie jeszcze dzwieku nie dorobili - powiem szczerze nie ma na co czekac :P Bo to pewnie ma być bez dzwięku! To będzie tv interaktywana - oni obraz, a ty masz się modlić na głos w domu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Telewizja jest w ogóle do kitu!! Nic nie oglądam!! Nie dam sobie wody z mózgu zrobić!! Tak trzymać 8) Ja ostatnio oglądałem telewizornie jakieś pół roku temu (zaszalałem na Boże Narodzenie :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A jakos nikt nie wspomnial o tym, ze ta nagrode to jednak TVP przyznano, a dzialania dziennikarzy z TVN to klasyczne macenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A jakos nikt nie wspomnial o tym, ze ta nagrode to jednak TVP przyznano, a dzialania dziennikarzy z TVN to klasyczne macenie. Owszem, ale przyznano ją za coś zupełnie innego, i była to nagroda innej rangi, niż przedstawiła nam to TVP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A jakos nikt nie wspomnial o tym, ze ta nagrode to jednak TVP przyznano, a dzialania dziennikarzy z TVN to klasyczne macenie. Owszem, ale przyznano ją za coś zupełnie innego, i była to nagroda innej rangi, niż przedstawiła nam to TVP dokladnie dostali ja za monopol i za zyski a nie za to ze jest najlepsza telewizja w europie (czyt. apolityczna, swietnie wypelniajaca misje itd...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...