zabek1402 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam . Mam następujący problem .Mam procesor którego oryginalna czestotliwość wynosi 2.8 a i normalnie pisze w moim komputerze no i w everescie 2.8 a w biosie wyskakuje mi 1.5 a jak chce podkręcić to tylko do 2.0 bo powyżej monitor się już nie włącza... P.S Kolega kupił ten sam procesor i początkowo też wyskakiwało mu 1.50 ale po wzięciu funkcji auto samo podkręciło mu do 2.80 . Czego to może być powód?? Liczę na waszą pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Powód? Stary BIOS lub nieumiejętne jego ustawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabek1402 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Stary Bios ... Mój Bios to Phoenix-Award Bios v6.00PG . Orientuje się ktoś? A jeśli złe ustawienia to co może być źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnIcRaM Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Stary Bios ... Mój Bios to Phoenix-Award Bios v6.00PG . Orientuje się ktoś? A jeśli złe ustawienia to co może być źle? podaj model płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabek1402 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moja płyta główna to Epox EP-4PEAD(I) . 3maj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Pokarz jakieś zrzuty z ekranu z tego everesta i najlepiej z cpuz. A co konkretnie przełączasz z 1,5 na 2,0? Co dokładnie jest tam napisane? Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez prze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabek1402 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No podałem dokładną nazwę płyty głównej i BIOSu to raczej wystarczy . A co do procesora to tylko u mnie poczatkowo oczytuje go jako 1.5 a powienien byc 2.8 . ale dobra nawet jak mialbym go sobie do tego 2.8 podkręcić to nie mogę bo przy 2.2 juz monitor się nie włącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabek1402 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Da rade ktoś pomóc?;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Stary Bios ... Mój Bios to Phoenix-Award Bios v6.00PG . Orientuje się ktoś? A jeśli złe ustawienia to co może być źle? To nie jest wersja biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...