sir Afeen Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 http://www.tuning.softmaster.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 co z tego jak akcesoria sa standardowe - wszystko tam jest tkaie jak u innych - nic z ciekawostek, ktore co dnia ukazuja sie w zachodnich e-sklepach. Po drugie - ceny ceny ceny! Zdzierstwo w bialy dizen - (tak jak u innych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 O jakas konkurencja sie robi w koncu. Moze bedzie wiecej promocji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 "]co z tego jak akcesoria sa standardowe - wszystko tam jest tkaie jak u innych - nic z ciekawostek, ktore co dnia ukazuja sie w zachodnich e-sklepach. Po drugie - ceny ceny ceny! Zdzierstwo w bialy dizen - (tak jak u innych) ...ale daje nam to przynajmniej możliwość wyboru sklepu :) ...inna sprawa, że ceny z kosmosu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 czy ten spotu musi bys az tak drogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 C-WA2 WENTYLATOR ANTEC 3DIODY LED NIEB,CZERW,ZIEL. Przykuwający uwagę przezroczysty wentylator podświetlony trzema kolorowymi diodami LED (niebieska, czerwona, zielona). Jeden z najlepiej sprzedających się produktów w Europie Zachodniej. rozbawil mnie ten tekst ;] i ta cena za wentylacz 98zł jeszcze dlugo nam bedzie czekac na to, ze sprzedac akcesoriow do moddingu bedzie tak wysoka jak w Europie Zachodniej :-) zwlaszcza za taki hajs ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 siakos mam dziwne wrazenie jakby tutaj maczal palce pc-tuning.pl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Podświetlany adapter pod wentylator umożliwiający zastąpienie standardowego wentylatora 60 mm wentylatorem 80 mm. Świecące diody nadają futurystyczny wygląd...więcej>>> cena brutto: 210.00 PLN ROTFL TUNEL DOPROW.POWIETRZE DO PROCESORA /80MM cena brutto: 151.00 PLN ROTFL 2 O qrw....... leze na ziemi i sie smieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mnie rozwalil kawalek gumy+radiator za 408 zl... czyli jakis superduper wynalazek do wyciszenia dysku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 B3TON masz rację! Mi też zdaje się że ten sklep ma coś wpólnego z pc-tunnig.pl! P.S. Pozatym ceny z kosmosu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 heheheheeh ciekawe co im sie juz udalo sprzedac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ehehehehe owszem ceny z kosmosu ale np. mam wentyl PANAFLO 120x120 6000rpm i on kosztuje 80zl w sklepie!!!!!! a ja go mialem z obudowa COMPAQ PROLIANT (taka ma bruce) i jeszcze jeden wentyl 160x160(b. cichy i wydajny) a ta bude i wentyle dostalem za darmo :P :P tlye ze bylo trzeba ja przystosowac pod ATX i wejscie dla zaislacza wywiercic, koszyk na dyski i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki.....a teraz jest w modyfikacji ta buda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No ceny to maja jak kiedys w pewexie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 to juznawet pod zdarcie nie podchodzi to kradziez :) grill druciany za 9zl? :/ chyba ich pogiello :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Hahahahha, ale ceny!!! Ale dobrze jak sie robi cos nowego, bo bedzie wieksza konkurencja. Jak tylko ktos sie nie zrobi w pale i nic tam nie kupi to bede musieli zejsc nizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 O kurna wlazelm i doczytalem te kosmiczne ceny. POJEBALO ICH? 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Tak jak powiedział B3TON Softmaster jest generalnym dystrybutorem PC-Tuning na Śląsk. A ceny na zimne katody, niektóre okienka i nalepki na nie letko opadły 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Niektore rzeczy maja strasznie drogo (zwykle niebieskie diody po 9 zl/sztuka), niektore w przyzwoitych cenach. Ale najfajniejsze jest tu: http://www.tuning.softmaster.pl/sklep.php?...231baa195acf079 okragly kabel pod SCSI - mam pod to nagrywarke i ta tasma mnie ostro wqrwia - wreszcie bede mogl cos z tym zrobic - ale raczej nie zaplace 13 zl za przesylke o wartosci 40 zl. Moze ktos wie, gdzie dostac gdzie indziej taki kabelek? Bo w lokalnym komputerowym chyba nie beda mieli (ale maja za to srebrne CoolerMastera pod IDE 8) 8) 8) 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...