fit Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sorry ale co to znaczy "włączone AA" :?: :D Hehe :lol: .Sory wiem wiem nie powienienem sie śmieć. Anti-Aliasing To jest wygładzanie krawiedzi pikseli .Co spowalnia karte i polepsza wyglad generowaniej grafiki hehhe teraz ja nie powinienem się śmiać - jak chcesz wygładzić krawędź pixela? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sorry ale co to znaczy "włączone AA" :?: :D Hehe :lol: .Sory wiem wiem nie powienienem sie śmieć. Anti-Aliasing To jest wygładzanie krawiedzi pikseli .Co spowalnia karte i polepsza wyglad generowaniej grafiki hehhe teraz ja nie powinienem się śmiać - jak chcesz wygładzić krawędź pixela? wyluzuj wiadomo ze chodzi o wygladzanie krawedzi, a nie krawedzi pixela :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Pjnjo - chlodzisz jakos specjalnie swojego radka? chodzi ji glownie o rden bo u mnie powyzej 265 zwisa w 3d marku :( pamiatki bez chlodznie ida 240 (wersja 128mb ma taktowanie default 200) wiec przyzwoicie alecco jest z rdzeniem czy jak zapodam mu lepsiejsze chlodzenie to rdzen tez jeszcze wykrece? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 :o mi jeszcze tyćkę brakuję - może dzisiaj będzie 10000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 proc 200*11. karta r9100 64mb 260/260 wynik rowny 105xx. Jak podkrece karte 11000 bez zadnego ale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sapphire Radeon 9100 @ 270/520 czyli jeszcze mam trochę rezerwy :) 10840 - Będę starał się złamać 11000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 :D Jest!!! Na procu 12x166, Radku 9100 Sapphire 290/255 mam 10077 3dmarków. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 kurde a ja tylko 9200, ale walcze dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dowal troche procowi i pamieciom a nie tylko grafie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjnjo Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Pjnjo - chlodzisz jakos specjalnie swojego radka? chodzi ji glownie o rden bo u mnie powyzej 265 zwisa w 3d marku :( pamiatki bez chlodznie ida 240 (wersja 128mb ma taktowanie default 200) wiec przyzwoicie alecco jest z rdzeniem czy jak zapodam mu lepsiejsze chlodzenie to rdzen tez jeszcze wykrece? Wywaliłem to "coś" robiące za cooler , niedość że chłodzić to nie chłodziło to jeszcze mi pierdziało :x Zamiast tego jest Sunon 80x80 :D przyklejony na plastelinę do radiatora :D , cooler wpięty na 5V i cicho i kręci się znośnie . Teraz muszę coś założyć na pamiątki bo grzeją się jak dzikie (można się wręcz oparzyć po sesji w 3dmarka :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dolacze sie do topiku... Uwazacie ze Radeon 9100 jest w stanie spokojnie dzialac przy pasywnym chlodzeniu? Walcze o 10tys ale ciche... mysle o wymianie standartowego coolerka na radiator zalmana -ten na NB lub ew. sandwich ZM80 heat pipe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A jaki to radek???? Raczej bym nie ryzykowal. Jak juz cicho to moze wc????? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 WC niewchodzi w gre :) Podobnie jak przyklejanie radiatorkow od PentiumII. Radek jest od Sapphira.. co ciekawe najbardziej grzeja sie pamieci rdzen jest znacznie chlodniejszy. Zastanialem sie nad heat pipe ZM80 ale w kwestii oplacalnosci wypada on bardzo slabo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 No raczej. Ale radiatorki na pamieci obowiazkowo. Na rdzeniu zostaw to co masz. I pusc to synchronicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Na ZM-80 to z palcem w (_|_) i jeszcze podkręcisz, na tym ZM-NB32J to nie wiem, jakbym miał dziurki montażowe w swoim radku to bym sprawdził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 co tutaj puscic synchro??? i ew jak :) jeszcze walcze z moja znajomoscia tej karty bo niedawno stalem sie jej wlascicielem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haski Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ~9650 pkt. w 3DMark2001SE Myślę że przy tej płycie to i talk spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Pjnjo - chlodzisz jakos specjalnie swojego radka? chodzi ji glownie o rden bo u mnie powyzej 265 zwisa w 3d marku :( pamiatki bez chlodznie ida 240 (wersja 128mb ma taktowanie default 200) wiec przyzwoicie alecco jest z rdzeniem czy jak zapodam mu lepsiejsze chlodzenie to rdzen tez jeszcze wykrece? kiepskie te pamięci wkladaja to tych 128mb radków dobrze zrobilem ze nie kupilem tej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 WC niewchodzi w gre :) Podobnie jak przyklejanie radiatorkow od PentiumII. Radek jest od Sapphira.. co ciekawe najbardziej grzeja sie pamieci rdzen jest znacznie chlodniejszy. Zastanialem sie nad heat pipe ZM80 ale w kwestii oplacalnosci wypada on bardzo slabo ;) a dlaczego nie;ja tak zrobilem i spisuja sie wysmienicie i teraz mysle czy nie wywalic radiatora z rdzenia i przyczepic tam cos wiekszego moze bez wiatraczka jak myslicie bedzie to dobrze chłodzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 w sumie sa t 4ns jedyny problem z nimi ze default sa 200mhz ale w sumie i tak poszly na 240 bez chlodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 WC niewchodzi w gre :) Podobnie jak przyklejanie radiatorkow od PentiumII. Radek jest od Sapphira.. co ciekawe najbardziej grzeja sie pamieci rdzen jest znacznie chlodniejszy. Zastanialem sie nad heat pipe ZM80 ale w kwestii oplacalnosci wypada on bardzo slabo ;) a dlaczego nie;ja tak zrobilem i spisuja sie wysmienicie i teraz mysle czy nie wywalic radiatora z rdzenia i przyczepic tam cos wiekszego moze bez wiatraczka jak myslicie bedzie to dobrze chłodzic? Jesli mozesz to napisz mi co dokladnie zrobiles :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 NO piłką do metalu powycinałem małe radiatorki na pamięci i przyklejiłem je na super glue (kropelka kleju po rogach pamieci a w srodku pasta) chłodzą jak trzeba zastanawiam sie czy mozna tak wywalic tego coolerka z radiatorem i zastapic go czyms wiekszyn ale juz bez wiatraczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Witam:) No ja mam na herkulesie 9100 - 6800pkt. Co o tym myslicie :?: :?: :?: :twisted: :twisted: Pozdrawiam aha procek chodzi nominalnie nma 1ghz magistrala 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Witam:) No ja mam na herkulesie 9100 - 6800pkt. Co o tym myslicie :?: :?: :?: :twisted: :twisted: Pozdrawiam aha procek chodzi nominalnie nma 1ghz magistrala 133 Jesli sprzet nie krecony to wynik w normie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Co sądzicie o Radkku od X-Power ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 To ja widze, ze mam zajebistego kompa, u mnie pokonanie bariery 11 k to zaden problem. Bede probowal 12k ale szczerze watpie, mysle ze musialbym robic vmoda. Moze 11,5 uda mi sie na aktualnym sprzecie. Pokombinuje troche i dam wynik. Jesli chodzi o 3dmark03 to mam cos miedzy 1600 a 1700 juz nie pamietam dokladnie. Jak zrobie testy to zaktualizuje podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Ja to mam w podpisie i 9300 i wydaje mi się że mało , i sądze że pamięci już nie wytrzymują idą na 166na 2,5 i na normal mode a karta 275/275 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 u mnie 10410 na sprzecie 'prawie' z podpisu ;) troche nizej staktowany procek - 2231Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Co sądzicie o Radkku od X-Power ???NIE KUPUJ przypadkiem! miełam przez jakieś 2 tygodnie. przy 270/260 walił artefakty i wogóle na defaulcie nawet, jak się pograło lepsza chfilkę teżź czasem zapodał sorie jakieś krzaczki... acha, karta była fioletowa ze fszystkimi (!) 8 pamięciami po stronie rdzenia... firmy (xpower tylko pakuje) Yuan Yuan :P :P kup coś lepszego: szafirka (ale nie 64bit - tylko 4 kości pamięci) np. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie jest Twój niżej staktowany bo ja mam z 1700XP na 2200XP a nmie na 2200mghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...