czolgista Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Do konca tygodnia dostane wlasnie ten procek. I pytanie jest takie : czy intel od razu nalozyl swoja paste na procek? Czy wszystko jest oddzielnie? No i czy moja pasta arctic silver 5 bedzie pasowac do tego procesora? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Radiator będzie już posmarowany pastą, ale gorszą od AS5. Ja bym na twoim miejscu starł boxową i dał właśnie AS5 - bardzo dobra pasta, na pewno się nada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolgista Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Radiator będzie już posmarowany pastą, ale gorszą od AS5. Ja bym na twoim miejscu starł boxową i dał właśnie AS5 - bardzo dobra pasta, na pewno się nada. A w jaki sposob ja zetrzec? Pasta AS5 obnizy bardziej temperature cpu niz standardowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Wez papier toaletowy i wytrzyj do czysta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stichus Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Ja zawsze wycieram wacikiem do demakijażu (taki okrągły, suchy) i zmywaczem do paznokci ;) Zamiast zmywacza możesz wziąć alkohol izopropylowy /aceton/ jak ci nie szkoda to wódkę :) Na procesor nakładasz odrobinę pasty - kulkę wielkości półtora ziarenka ryżu i rozsmarowujesz dokładnie i równomiernie po całym IHS np kartą kredytową, kartą telefoniczną lub palcem przez torebkę foliową. Uważaj tylko, żeby nie uświnić płyty głównej pastą - AS 5 zawiera srebro! Producent zapewnia, że nie przewodzi ona prądu ale lepiej uważać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Co to za pytanie czy pasta pasuje ? Poza tym było już wiele tematów w których był poruszany wątek ASV vs. BOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...