kobus Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 co sadzicie o calej ofercei co wedlug was jest w miare tanie, a i zwroccie uwge na ostatnią strone tego kompa za 4999zl jak ktos chce zobaczyc to moge mu wyslac fotki ze skanera i wtedy moze zapodac na tym poscie bo ja nie umiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 wysyłaj mi na @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Chol**a kiedyś cennik był na stronie - teraz nie ma. Wyślij mi - zamieszcze w poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 co sadzicie o calej ofercei co wedlug was jest w miare tanie, a i zwroccie uwge na ostatnią strone tego kompa za 4999zl jak ktos chce zobaczyc to moge mu wyslac fotki ze skanera i wtedy moze zapodac na tym poscie bo ja nie umiem :P Co ja sądzę :?: :?: :?: :?: Stary, wrzuć te skany na jakiś serwr, zapodaj linka a potem pytaj :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja dzis kupilem w MM klawiature bezprzewodowa z mysza firmy A4 Tech za 199 PLN !!! Jak dla mnie rewelacja. Wszystko ladnie smiga zero problemow musze sie tylko przyzwyczaic do skosnej klawiatury ale piszac ten tekst widze ze przyjdzie mi to szybciutko. Klawiatura ladnie wyglada jest szara z czarnymi klawiszami i srebrnymi klawiszami dodatkowymi. Mysz w lapie ladnie siedzi brakuje tylko 3 przycisku z boku, nie czaje po co sie umieszcza ten przycisk w rolce. Nie przypuszczalem ze praca z mysza optyczna jest taka przyjemna. Cena od podobnego zestawu Logitecha jest o 300 zl mniejsza wiec warto sie zastanowic nad ta firma. Ciekaw tylko jestem ile wytrzymaja baterie. Na nowych zasieg jest wiekszy od podawanej przez producenta odleglosci 2m. Oddalilem sie na okolo 3m w przeciwny rog pokoju i wszystko dalej sobie smigalo jak gdyby nigdy nic. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 to miłej pracy z nowym sprzętem, dexter. ja nie kupuję w media tragedia bo mnie mośki wkurzają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Ja tam od pół roku śmigam na zestawie A4 Tech'a (z tym że myszka nie jest optyczna). Narazie w klawiaturze nie wymieniłem baterii a w myszce pare dni temu wsadziłem drugi nowy komplet (czyli w myszce wymiana co 2 miechy). Wszystko więc zależy od tego jak bardzo jest coś używane. A na zasięg nie mogę narzekać: Wychodzę do kuchni o jakieś 4m+ściana i bez problemu klawiaturka działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 to miłej pracy z nowym sprzętem, dexter. ja nie kupuję w media tragedia bo mnie mośki wkurzają. Powiem tyle: HMMMMM - dla mnie to jeden z najlepiej zopatrzony sklepów i kupuję tam dość często (nie tylko części kompa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Oto zdjęcia (duże) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ostrzegam ze to jest informacja niepotwierdzona mowi to kloes ktory zna sie bdb na kompach cytuje: "do miedia marktu trafia sprzet z tak zwanych wypadkow i oni go daja w tych super promocjach bo kupuja od importera za obnizana cene wiec nie kupuj nic w media markcie owszem moze i trafi ci sie dobry egzemplasz ale wiekszosc towaru ma drobne usterki" rozmawialismy akurat o monitorach ze jak maja tam promocje na jkis model to mozna sobie zarobic troche na tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 zestaw wyglada na niezly,ale to jest 5000pln bez monitora!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 och ta interia......(aż mnie w.k.u.r.w.i.a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dysk twardy 120 GB 7200 obr/min 0 pewnie szajsung najtańszy z roczną gwarancją i to tylno na rdzewienie :) płyta główna pewnie zintegrowana jak się da. i na jakimś zabytkowym chipsecie i to sis. nowe są ok ale to pewnie stary jakiś wycofany ze sprzedaży. GF 4200 - może 64 bity ? trzeba oszczędzać przecież ! a producent to mint jakiś czyli no-name z chin. pamięci o czasie dostępu 6 ns, jak w moim starym mx400. pamięci pewnie ledwo chodzą przy zwykłych timingach, o podkręcaniu zapomnij ! bo eksplodują. aż strzch pomyśleć jaki shit tam wsadzili !. ogólna lipa. a znając "wiedzę" zaopatrzenowców MM to nawet zdania nie powiedzą na temat te go komputera. co najwyżej kolor obudowy. jakby się znali to by były athlony w sprzedaży a nie tylko balerony i pentaki. no i dolicz monitor, cena na dole, zaraz za opisem (żeby była mniej widoczna) i to małymi cyferkami. 2299 zł. okazja jak stary trabant. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 O co chodzi z tą interią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dysk twardy 120 GB 7200 obr/min 0 pewnie szajsung najtańszy z roczną gwarancją i to tylno na rdzewienie :) płyta główna pewnie zintegrowana jak się da. i na jakimś zabytkowym chipsecie i to sis. nowe są ok ale to pewnie stary jakiś wycofany ze sprzedaży. GF 4200 - może 64 bity ? trzeba oszczędzać przecież ! a producent to mint jakiś czyli no-name z chin. pamięci o czasie dostępu 6 ns, jak w moim starym mx400. pamięci pewnie ledwo chodzą przy zwykłych timingach, o podkręcaniu zapomnij ! bo eksplodują. aż strzch pomyśleć jaki shit tam wsadzili !. ogólna lipa. a znając "wiedzę" zaopatrzenowców MM to nawet zdania nie powiedzą na temat te go komputera. co najwyżej kolor obudowy. jakby się znali to by były athlony w sprzedaży a nie tylko balerony i pentaki. no i dolicz monitor, cena na dole, zaraz za opisem (żeby była mniej widoczna) i to małymi cyferkami. 2299 zł. okazja jak stary trabant. Płyta na i845 a Ti 128MB (nie widziałenm takich 64bit) a co do pamięci - 333MHz też mam noname i chodzą nieźle. Co by nie mówić - cudo to na pewno nie jest, ale aż taki szajsteż nie (tylko cena - z monitorem prawie 7300 PLN !!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dysk twardy 120 GB 7200 obr/min 0 pewnie szajsung najtańszy z roczną gwarancją i to tylno na rdzewienie :) płyta główna pewnie zintegrowana jak się da. i na jakimś zabytkowym chipsecie i to sis. nowe są ok ale to pewnie stary jakiś wycofany ze sprzedaży. GF 4200 - może 64 bity ? trzeba oszczędzać przecież ! a producent to mint jakiś czyli no-name z chin. pamięci o czasie dostępu 6 ns, jak w moim starym mx400. pamięci pewnie ledwo chodzą przy zwykłych timingach, o podkręcaniu zapomnij ! bo eksplodują. aż strzch pomyśleć jaki shit tam wsadzili !. ogólna lipa. a znając "wiedzę" zaopatrzenowców MM to nawet zdania nie powiedzą na temat te go komputera. co najwyżej kolor obudowy. jakby się znali to by były athlony w sprzedaży a nie tylko balerony i pentaki. no i dolicz monitor, cena na dole, zaraz za opisem (żeby była mniej widoczna) i to małymi cyferkami. 2299 zł. okazja jak stary trabant. czlowieku co ty wygadujesz za bzdety ti4200 64-bit????? masz cos do samsungow? jedne z cichszych dyskow i wytrzymale i wszystkie z 3 LETNIA GWARANCJA a MINTa to masz pewnie polowe sprzetu w budzie tylko o tym nie wiesz chyba snu potrzebujesz,bo ubarwiasz jak cholera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Zapewne o limit transferu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Taaaaa... u mnie wyświetla jeszcze z Temporary... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Poprawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dokladnie...co niby jest nie halo z dyskami Samsunga?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Dokladnie...co niby jest nie halo z dyskami Samsunga?? Nic nie jest :o Całkiem przyzwoite dyski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ostrzegam ze to jest informacja niepotwierdzona mowi to kloes ktory zna sie bdb na kompach cytuje: "do miedia marktu trafia sprzet z tak zwanych wypadkow i oni go daja w tych super promocjach bo kupuja od importera za obnizana cene wiec nie kupuj nic w media markcie owszem moze i trafi ci sie dobry egzemplasz ale wiekszosc towaru ma drobne usterki" rozmawialismy akurat o monitorach ze jak maja tam promocje na jkis model to mozna sobie zarobic troche na tymmi to mowia o pamieciach no-name w kazdym komputerowym :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a wracajac do tematu MM to hmmm sklepik owszem zopatrzony calkiem calkiem ale z doswiadczen moich i znajomych wynika ze dramat zaczyna sie przy gwarancjach (jak juz ktos znajdzie cos w normalnej cenie) czasem czeka sie nawet 2 miechy :((( w dodatku dzis pojechalem do mm z zalozeniem ze kupie jakies tanie cdki - dla nich najtansze cdki to (wg goscia TDK za 1.69sztuka) i daje mi cd z polki gdzie obok stoja jakies noname po 100sztuk za 1.29zl (specjjalnie uczulalem go ze chce cala 100) coz moze nei zauwazyl :/ dugi przypadek - kupowalem jakis badziew elektryczny i chcoalem sie dowiedziec paru szczegolow o konstrukcji zasilania itp ale danych glownie z instrukcji to gostek z hali odprawil mhnei do kierownika bo on powinien wiedziec, kierownik dzwonil do technika ktory po 10 minutach pofatygowal sie zeby powiedzec "no wiem pan nie wiem dokldanie ale na pewno dziala" - doslownie. no to tym panom pieknie podziekowalem wracajac do konkluzji z poczatku wypracowania - sklep moze i dobrze zaopatrzony ale generalnie to odradzam przez niefachowoc obslugi i CENY Co do sprzetu jak wkladaja do kompow jakie kupuje sie na tzw promocjach - samobojstwo - mielem kiedys jako fuche robotke przy skladaniu sprzetu nie tylko do MM ale takze tego co jest do supermarketow sprawa owszem wylada spoko, z zewnatrz spoko - kupisz kompa za 5000zl z super wypasionym prockiem i co z tego jak plyta tak przytlumi ze szok, bo wlasnie jakis SIS, albo zaloza ci do P4 2GHz 128mb no albo 256mb ram - co to jest Game Boy?? nie wspominam o jakosci sprzetu typu k dziekowe :) cdromu ktore czesto sa bez opisu na klapce a user i tak boi sie otworzyc obudowe zeby sprawdzic co to tam siedzi a po gwarancji to juz papa i takie tam bzdety - genraleni zaoszczedzis 200zl a sasiad kupi w sklepie komputerowym sprzet nie dosc ze taniej i pewniej to jeszczemu od tego taniej upust zafunduja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 wiecie to jeszczezalezy gdzie - spotkalem sie w mm z brakiem wiedzy jak i tej wiedzy "przerostem" ;) co do promocji to co powiecie na p4 2.4 i 256ramu? prawdopodobnie sdrki bo model identyczny stal obok i bylo wyraznie napisane DDR i byl 300 zl drozszy! rotfl :D a na ulotce z oferta zamiast napisac celeron 2.0 400fsb [100quad] to bylo celeron 2 gigaherce Front Side Bus 400 zreszta co bede sciemnial- dorwe baterie do cyfraka do wrzuce screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ja kupiłem monitor w MM bo stasi mieli przed swiętami (tymi w grudniu) talony na 900zł więc jeśli miałbym kupić monitor za 1100zł w normalnym sklepie i wydać te 900zł na pierdóły to lepiej za 1200zł kupić monitor u idiotów i wydać np. 300zł na żarcie itp. serio, w zwykłym sklepie monitor był 100zł tańszy więc te okazje to mogą emerytom wciskać. a sprzęt u nich jest dziadowski. wiecie dlaczego w MM, Makro i Realach sprzęt jest tańszy :?: otóż te hipermarkety zamawiają duuuże ilości sprzętu u producenta ale negocjują duuuużo niższą cenę. więc producent, żeby się wyrobić w tej cenie, leci sobie w kulki z jakością komponentów. gwarancja tylko rok (jak na cały komp) ale zejdzie mnóstwo sprzętu. :!: SERIO :!: i producent wie że jak on tak nie zrobi to inna firma zribi. więc tak to się kręci. i nazywa się to promocjami, które tak bardzo zachwalacie. spytaj któryś kolesia w MM czy lepiej wziąć R 9500pro czy 9600. powie że 9600 bo wyższy numer. LAMY i już. ale co od nich wymagać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Nawet mnie nie straszcie ze z reklamacja jest tam az tak tragicznie bo kupilem tam Samsunga 763 i widze ze ma juz jakis 1 wypalony piksel , czy to jest podstawa do reklamacji ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Zalezy ila ma "dopuszczalnych" - gdzieś to jest określone (chyba w specyfikacji, lub w gwarancji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 dzisiaj - mm w poznaniu [m1] - liteon 48x42x48x za 250 zeta 52x za prawie 300!!! ja pier.dziele takie cos, zaraz cos na aukcjach zamowie albo w "zaprzyjaznionym serwisie" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 co do gwarancji sa jaja bo najpierw musisz przekonac kolesia u nich w servisie ze to nie twoja wina - potem oni to odkladaja do przegrodki i jak sie zbierze wiecej to wywoza do dystrybutora ktory dopiero zajmuje sie servisem - i wcale nie jest powiedziane ze jak przyjelli ci w MM to dystrybutor tego nie wroci wiec laczny czas 'naprawy' kolo miecha jak nic albo i lepiej - tak bylo z hdd kumpla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No a ja wiałem taki przypade że poszłem kupić zwykły kabel telefoniczni. Przychodze i pytam gościa o 7m a ten mi przynosi za 30zł 5m kabla :lol: odłożyłem zakup na następny dzień i kupilem w zwyklyw sklepie z 5 zł 7m. Od tego czasu nie byłem w MM i nie prędko tam za goszcze. Do teog dochodzi jeszcze to że często sprzedają części których producent jako tako nie przewidywał sprzedawać w europie a np. w azji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...