HODDOG Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 komputer będzie używany do neta ale także do nowszych gier i oglądania filmów myślałem o laptopie ale zauważyłem coś takiego : DELL XPS One co o nim myślicie link : http://www.allegro.pl/item778752738_dell_x...tv_fvat_gw.html i jeszcze HP TouchSmart IQ512 ale nie mieści się w budżecie więc nie wiem ale zobaczcie : http://www.allegro.pl/item792124609_hp_tou...500gb_fvgw.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello92 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Ja przez słowo "komputer" rozumiem zwykłego standardowego PC. Te co podałeś wynalazki są drogie i nadają się jedynie do oglądania filmów, pracy i surfowania po necie, a nie do gierek tym bardziej do najnowszych tytułów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HODDOG Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 to jak nazwać jak ty to powiedziałeś " Wynalazek " ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello92 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Nie to jest to PC tyle, że w wersji mini. A to oznacza wielkie ograniczenia w podzespołach:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HODDOG Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 na przykład ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 A TEN temat nie jest czasem o tym samym ? Coraz częściej dochodzę do wniosku że nowi użytkownicy powinni uzyskiwać prawo do wypowiedzi po jakimś czasie. Mogłeś edytować Swoją ostatnią wypowiedź wprowadzając linki , zakładanie nowego tematu nie przyśpieszy odpowiedzi. Ok a teraz odpowiedź na pytanie z obud tematów. Zależy Ci na miejscu , dlatego szukasz jakiegoś mało zajmującego pcta , kupujesz jednak coś w rodzaju laptopa (jeśli weźmiemy pod uwagę stosunek power/cena). Na żadnym nie pograsz komfortowo w nowe gry (pewnie się nawet za bardzo nie będą chciały odpalić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Idź z tym do działu z laptopami, bo pecet to nie jest... Temat do zamknięcia/przesunięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...