ragerrrace Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Mam otóż trochę dziwny problem z dźwiękiem. Gdy włączam komputer po chwili wygląd Windows XP zmienia się nagle na stary klasyczny Windows (98) i nagle nie mam tez dźwięku w aplikacjach lecz dźwięki Windowsa pozostają (opróżnianie kosza, otwieranie folderów itp.) Na początku myślałem ze to jakiś wirus, przeskanowałem dyski Nodem lecz nic to nie pomogło. <_< Dodam ze stery reinstalowałem kilka razy i nadal nic. <_< Dopiero gdy wejdę w panel sterowania i dodam nowy sprzęt (Standardowy port gier) problem się rozwiązuje i dźwięk jest lecz jest to męczące :wink: Z góry dzięki :rolleyes: Macie screeny Winamp: I moje rozwiązywanie problemu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Problem stoi po stronie sprzętowej lub programowej ale stawiam na programową zalecam zainstalowanie windy od nowa powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 A jak nie pomoże, to wyłącz zbędne urządzenia w bios - port COM, LPT itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Windows to pewnie jakiś MX i z stąd te problemy. Zainstaluj normalny system i odpowiednie stery do karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...