Ruido Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 http://tlaloc.free.komrel.net/mag2.html ocencie od 1 do 10 i uzasadnijcie swoja ocenke :D jak co nie ma jeszcze wszystkich ikonek surowcow Dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 dam 6,5 pomysl - ok wykonanie - ok grafika - nie w moim typie, nie mowie o klimacie ale o graice jako takiej (ale to tylko kwestja gustu) kolorek troche za ponory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 7 -1 za rozmiary grafiki -2 za to, ze wszedzie pelno takiego brzydkiego zielonego nie zapelnionego niczym(za duzo pustego tla) A co ty chcesz zrobic gre na pomysle zerznietym wypisz wymaluj z RD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 A co ty chcesz zrobic gre na pomysle zerznietym wypisz wymaluj z RD ?zacznijmy od tego ze red dragon nie bylo pierwsza internetowa gra fantasy. Dla ciebie odrazu cos jest identyczne jezeli jest fantasy :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mi się pdoba wygląd, trochę mało treści i jednak to tło jakby wstępowało na pierwszy plan, dlatego też 7/10 za stronę. Fajnie się zapowiada :) Kolory dograne razem, nic nie jest oczojebne żeby raziło w oczy :wink: . Oby takdalej, tylko wypełń to stronę treścią! bo tło się jak w/w w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mi się pdoba wygląd, trochę mało treści i jednak to tło jakby wstępowało na pierwszy plan, dlatego też 7/10 za stronę. Fajnie się zapowiada :) Kolory dograne razem, nic nie jest oczojebne żeby raziło w oczy :wink: . Oby takdalej, tylko wypełń to stronę treścią! bo tło się jak w/w w oczy.co do tresci to spoks dojdzie jak tylko skonczymy kolejny modul do naszego projektu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 A mi sie tam podoba ;) Tylko faktycznie, na gorze pomimo wstawienia banera bedzie za duzo zielonegoi ten blysk jakos tak dziwnie mi sie widzi, ale moze to dlatego ze juz pozno, zmeczony jestem... 7,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hmm chyba za duzo u gory nie jest zielonego dodalem wrazie czego baner zebyscie mogli zobaczyc jak to jest z banerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 nei mój klimat ale daję 7. rozbudujesz stronke i będzie oka. bannerek z allegro max szpeci stronkę - zapodaj go na dole !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A co ty chcesz zrobic gre na pomysle zerznietym wypisz wymaluj z RD ? zacznijmy od tego ze red dragon nie bylo pierwsza internetowa gra fantasy. Dla ciebie odrazu cos jest identyczne jezeli jest fantasy :?: :lol: Ja ani nie przebaknalem o fantasy. Ale jak tak patrze na menu, to prawie wszystko jest takie samo jak w RD. No nie wiem co tam w srodku dasz, mam nadzieje, ze nie bedzie to kopia RD, bo i tak ci nie wyjdzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 8/10 zwykle narzekalem na twoje stronki, ale tym razem musze przyznac ze podniosles poziom ;] kolorystycznie ladnie dobrana , dosc przejrzysta aby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...