Skocz do zawartości
Ruido

strona

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się pdoba wygląd, trochę mało treści i jednak to tło jakby wstępowało na pierwszy plan, dlatego też 7/10 za stronę. Fajnie się zapowiada :) Kolory dograne razem, nic nie jest oczojebne żeby raziło w oczy :wink: . Oby takdalej, tylko wypełń to stronę treścią! bo tło się jak w/w w oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się pdoba wygląd, trochę mało treści i jednak to tło jakby wstępowało na pierwszy plan, dlatego też 7/10 za stronę. Fajnie się zapowiada :) Kolory dograne razem, nic nie jest oczojebne żeby raziło w oczy :wink: . Oby takdalej, tylko wypełń to stronę treścią! bo tło się jak w/w w oczy.

co do tresci to spoks dojdzie jak tylko skonczymy kolejny modul do naszego projektu 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie tam podoba ;) Tylko faktycznie, na gorze pomimo wstawienia banera bedzie za duzo zielonegoi ten blysk jakos tak dziwnie mi sie widzi, ale moze to dlatego ze juz pozno, zmeczony jestem... 7,5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ty chcesz zrobic gre na pomysle zerznietym wypisz wymaluj z RD ?

zacznijmy od tego ze red dragon nie bylo pierwsza internetowa gra fantasy.

Dla ciebie odrazu cos jest identyczne jezeli jest fantasy :?: :lol:

Ja ani nie przebaknalem o fantasy.

Ale jak tak patrze na menu, to prawie wszystko jest takie samo jak w RD. No nie wiem co tam w srodku dasz, mam nadzieje, ze nie bedzie to kopia RD, bo i tak ci nie wyjdzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi