misiu9091909 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Kupiłem laptopa używanego i dostałem go z systemem, który bezmyślnie wyrzuciłem i zainstalowałem swojego xp... teraz przez moją głupotę nie miałem wielu sterowników. Część już zainstalowałem, ale w żaden sposób nie mogę zmusić do działania tej tytułowej karty Wi-Fi. Próbowałem sterowników z różnych stron internetowych, ze strony Asusa i Intela, ale za każdym razem mi mówi że sterowniki nie zostały zainstalowane, a jak włączam program iProdifx.exe (Instalator sterowników sieci Intel PRO/Wireless), to jest informacja "trwa wykonywanie informacji instalatora" i po kilku sekundach to znika. Jak mam tą kartę zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Jaki system? Jeżeli Vista/7 to podepnij się do internetu przez kabel i pozwól Windows Update ściągnąć sobie sterownik. Poza tym jeżeli dobrze odczytałeś nazwę urządzenia to ten sterownik nie ma prawa nie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu9091909 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Niestety, ale to XP Pro 32bit, a ten sterownik co ciekawe nie działa, szukałem już na stronie intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Spróbuj zainstalować sterownik przez menedżer urządzeń a nie przez instalator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 a jesteś pewien że w tym laptopie nie były montowane też inne karty, np atheros czy broadcom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu9091909 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Tego nie wiem, ale domyślam się, że skoro fabrycznie montują tam właśnie tego Intela, to raczej nikt nie wymieniał, ale może się mylę. A jeśli tak było to co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 To należy otwożyć laptopa i zobaczyć co tam siedzi. Jest duża szansa że odkręcając te klapki z dołu znajdziesz karte sieci bezprzewodowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu9091909 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Gościu na aukcji podał właśnie ten model karty wi-fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...