lucas0 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bardziej pasuje na osla niz do modow . :mrgreen: http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=1...=16&t=25160&r=0 (jesli bylo to sorry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 wyje....fajne w kosmos :P 2 sztuki prosze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 he dobre! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dobre, dobre :) Nawet bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 niczego sobie ta pani komputer :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tylko czemu ona ma w tyłku wiatrak? :? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tylko czemu ona ma w tyłku wiatrak? :? :D :Dj sie sie jej pupcia przegrzewa przy full stresie (czytaj anal) hehehehe ale kompik <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmosik ale mógł zrobic to lepiej zrobić wc a rurki to by zyły były hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 eXtra :) ja tez chce miec taka Pani komputer :P ale moja panna by mnie zaje.... zabila ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Heh, nie ma to jak połączenie wieszaka z kompem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja tez ja chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 HEHeh komuś się maxymalnie nudziło, ale modzik fajny :D Ciekawe czy dało by rade zapodać jakiś hard-soft :D no i wiecie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ehh .. jakas taka blada .. ---- co z tego , ze bezsensowny post .. wazne , ze nr 500 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ciekawe, na ile się da podkręcić. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 podoba sie! :) Jak widać poszczegolne etapy pracy wygladało to na poczatku dosc dziwnie ale jak juz ukryl ten cd rom wszytło ładnie porobił to uz było extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ciekawe czy rusza się lub mówi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...