Kacimiierz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Rozgladam sie juz jakis czas za kierownica do komputera, czyms niedrogim. Na allegro jest pare sztuk logitecha wingman forumula force gp. I tu dwa pytania. Pierwsze, czy ta kierownica nie bedzie miala zadnych problemow w windowsie 7? Drugie, logitech formula force ex jest lepsza czy gorsza? Kierownicy bede raczej uzwal w charakterze pograc w cos pare dni, odstawic do szafy na troche, znowu wyjdzie jakas scigalka, znowu pograc itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak chcesz kupić nową to wingmana GP już nie kupisz, ale pewnie o tym wiesz. Nie wiem też jak ze sterownikami do tej kiery czy nie miałbyś problemów (na oficjalnej stronie Logitecha nie ma żadnych, a co dopiero do Windowsa 7). Tak, więc polecałbym EX-a;) Jeździłem kiedyś trochę na niej u kumpla i bardzo mi się podobało. Chociaż do Wind. 7 nie widzę sterowników na stronie Logitecha dla Ex-a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Chociaż do Wind. 7 nie widzę sterowników na stronie Logitecha dla Ex-a...Bo niby sterowniki są tylko do Win ME, Win 98 i Win 2000. Ale czy używał ktoś tej kierownicy pod Win 7 64bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 do sprzetu Logitecha zasysasz Logitech Gaming Software -najnowszy5.08 -jest pod windows 7 i smigasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Jesli jeszcze nie kupiles to polecam Logitech Driving Force Pro, Poszukaj na allegro uzywanej (i nie przejmuj sie ze jest uzywana bo ja swoja mam juz ponad 2 lata i trzyma sie jak funkiel nowka, zadnych luzow, zgrzytow itp ;>) A co potrafi sama kiera, mozesz sobie przegladnac forum simracing.pl i poczytac, lepsze co mozesz dostac to tylko g25 (700+zl) Uzywana DFP powinienes dostac za +- 180-200zl Edytowane 30 Grudnia 2009 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...