winndu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 A mam pytanie na temat podkręcania procesora podkreciłem procka z 3ghz na 3,3 ale czemu nie widać tego że jest 3,3 w moj komputer w wlasciwosciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysrq0912 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 C1e oraz opcja eist wlaczona zapewne jest;?, wpisz w wierszu polecen dxdiag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winndu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 no i dalej nie pisze ale co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sprawdź w CPU-Z, czy jest zwiększone taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winndu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 no odpalilem cpu-z i tak czasami jest 2100+ czasami 3300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 masz włączone oszczędzanie energii czyli jak nie pracuje zbytnio procek to obniża takty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winndu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 to jak to wylaczyc mam pytanie wie ktos moze czemu mi tnie gta IV ? Mam procka 4x3ghz 8 gb ram i gtx 275 i tnie wh** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Stery najnowsze do grafy wgrane? Bo to właśnie może sporo ograniczać wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winndu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 wlasnie sciagam i wiesz moze jak to z tym prockiem zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 W biosie poszukaj czegoś w stylu EIST i/lub C1E - siedzę na starszej platformie, więc nie wiem za dobrze. Choć myślę, że będzie to zbędne i sterowniki w zupełności rozwiążą twój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Podaj jaką masz płytę główną bo tak trudno coś podpowiedzieć. Ale jak kolega wyżej napisał szukaj pocji w biosie EIST, C1E (jeśli to intel) i je wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 wlasnie sciagam i wiesz moze jak to z tym prockiem zrobic ?A po co to wyłączać? Przecież pod obciążeniem czyli w trakcie grania będziesz miał te 3.3GHz cały czas. Napisz jaki to procesor (model nazwa) i j.w. jaka płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...