sledziq Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Zalezy mi na 20-22 calach i rodzielczości 1680x1050. Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item850968160_tanio_moni...rancja_bcm.html Z gory sorka, ze nie przekopalem tematu ale ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu. Prosze o szybką odpowiedz i ew inne ciekawe sugestie. Z gory dzieki, pozdrawiam Dodam, ze najwazniejsza jest dla mnie relacja cena/jakosc czyli przyzwoicie jak najmniejszym kosztem. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez sledziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 faktycznie bardzo tanio. Zastanawia mnie tylko 2 lata gwaracji, tym bardziej ze kupiony podobno w MediaMarkt? Jesli kupiony legalnie w Polsce i ma karte gwarancyjna po polsku to powinien mieć 3 lata, dopytaj się o to jak coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Brak DVI - dla mnie poważna wada :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wiem, ze rozsadniej kupic juz z dvi ale az tak nie zalezy mi na jakosci obrazu - nie grywam juz za wiele. W kazdym razie monitorek jest przyzwoity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Brak DVI - dla mnie poważna wada :rolleyes:22" za 349zł? Może jeszcze HDMI powinien miec i Displayport? To tak jak by autor powiedzial ze chce kupic Opla Corse i pytał czy może być a Ty byś napisał że dyskwalifikuje go to, że nie ma silnika 6l klimy i ESP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 22" za 349zł? Może jeszcze HDMI powinien miec i Displayport? To tak jak by autor powiedzial ze chce kupic Opla Corse i pytał czy może być a Ty byś napisał że dyskwalifikuje go to, że nie ma silnika 6l klimy i ESP. Bez przesady, DVI to standard, powinien być w każdym LCD, a monitor bez DVI to nie monitor. Już lepiej jakby dawali zamiast DVI HDMI, to by nie trzeba płacić kasy za śmieszną licencję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 no cóż jeżeli autorowi nie przeszkadza brak DVI, to można stiwerdzic że monitor może byc. W takich pieniążkach nie znajdzie się nowego a tym bardziej ze złączem cyfrowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 dzieki za pomoc chlopaki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...