Skocz do zawartości
sledziq

Monitor Lcd 22" Lg W2242s

Rekomendowane odpowiedzi

Zalezy mi na 20-22 calach i rodzielczości 1680x1050. Znalazłem coś takiego:

http://allegro.pl/item850968160_tanio_moni...rancja_bcm.html

Z gory sorka, ze nie przekopalem tematu ale ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu. Prosze o szybką odpowiedz i ew inne ciekawe sugestie.

Z gory dzieki,

pozdrawiam

Dodam, ze najwazniejsza jest dla mnie relacja cena/jakosc czyli przyzwoicie jak najmniejszym kosztem.

Edytowane przez sledziq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak DVI - dla mnie poważna wada :rolleyes:

22" za 349zł? Może jeszcze HDMI powinien miec i Displayport? To tak jak by autor powiedzial ze chce kupic Opla Corse i pytał czy może być a Ty byś napisał że dyskwalifikuje go to, że nie ma silnika 6l klimy i ESP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22" za 349zł? Może jeszcze HDMI powinien miec i Displayport? To tak jak by autor powiedzial ze chce kupic Opla Corse i pytał czy może być a Ty byś napisał że dyskwalifikuje go to, że nie ma silnika 6l klimy i ESP.

Bez przesady, DVI to standard, powinien być w każdym LCD, a monitor bez DVI to nie monitor. Już lepiej jakby dawali zamiast DVI HDMI, to by nie trzeba płacić kasy za śmieszną licencję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi