navix Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam . co sądzicie o tym wykresie chodzi mi szczególnie o te wcięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nic niezwykłego tam nie widzę. Dla pewności odpal program Victoria 4.46b, pokaż screen ze SMART oraz wykonaj test. Podczas skanowania nie grzeb w systemie, wyłącz zbędne programy i rusz od czasu do czasu myszką, aby nie włączył się wygaszacz ekranu. Jak Victoria nie ruszy na tym systemie, to zakładki Health oraz Erros Scan z HD Tune. Nie używaj opcji "Quick Scan". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Wsio ok, system, albo jakiś soft zajął ci na moment dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 A ja słyszałem jak stara Zuzka z drugiej klatki gadała, że temat o F3 jest niedaleko, np TU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) ok Bumel masz racje . W sumie to nie chodzilo mi o sam dysk F3 tylko o przetłumaczenie wykresu .za chwile podam smarta p.s. Edytowane 16 Grudnia 2009 przez navix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Podobno masz relocki, według tego programu możesz odesłać dysk na gwarę ale według niektórych wskazań sugeruję, że aplikacja błędnie odczytuje. Skorzystaj jeszcze z jakiegoś, np everesta albo hd tune Edytowane 16 Grudnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 wynik z hd tune : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie ma żadnych reloków Bumel - patrz na dobrą kolumnę w Crystalu. Wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 o maj, to z rozpedu :huh: kto to siedzi po nocach i fora czyta zamiast wypoczywac przed praca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navix Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 kurna Bumel to żeś mi podniósł ciśnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 zachowalem sie jak dzieciak neo, przepraszam, to byl przedostatni raz, dysk jest zdrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...