Lisek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Koszulki będą, namawiajcie znajomych grafików żeby logo kombinowali do Tweak.pl :) Jak będzie logo, zaraz zaprojektuje co ma być na koszulce - pasuje? Koszulki będą niebawem na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Koszulka z nickiem to nie problem!!! Kupujecie koszulkę Tweak.pl, kupujecie papier do wyprasowania, drukujecie swojego nicka/avatarek, przyklejacie i macie. Fabrycznie jest to rzecz jasna nie do zrobienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 dobry pomysl, kazdy by mogl miec z nickiem swoim=Dtylko co jak ktos dostanie banana - bedzie zwracal koszukle ;) :P no fakt, to wtedy moglby zostawic ja sobie na pamiatke:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ejjjj LUUUDZIE !!! zastanowcie sie powaznie nad firma koszulek - bo takie za 10zl to sie rozpadna po 5 praniach :? - lepiej jakas porzadniejsza i troche drozsza, ale lepszego kroju i materialu !!! a loko to widzialbym tak , ze malymi literami slowo "member of" i DUUUUZE LOGO TWEAKA :D:D:D:D Popieram koszulkę chce ale zdobrego materiału a nie badziew :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Koszulka z nickiem to nie problem!!! Kupujecie koszulkę Tweak.pl, kupujecie papier do wyprasowania, drukujecie swojego nicka/avatarek, przyklejacie i macie. Fabrycznie jest to rzecz jasna nie do zrobienia. Tez jestem zainteresowany, tylko ze ja na plecach bede mial ADMIN:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ja już swoje projekty wystawiłem, dobre czy nie ale mam satysfakcje, że zrobiłem. (może sie komuś spodobają :? ) P.S - Lisek, ja też chce mieć Tweak.pl pod awatarkiem, a nie jakiś stały uczestnik :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 P.S - Lisek, ja też chce mieć Tweak.pl pod awatarkiem, a nie jakiś stały uczestnik :twisted: :wink:A ja chciałbym Radeon 9700 Pro za darmo, a nie mam i nie narzekam :) PS. Próbna koszulka będzie u mnie w przyszłym tygodniu, jak będzie OK to będziemy handlować :) Na razie z takim logiem: http://www.tweak.pl/others/logo3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A gdzie będzie można je kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A gdzie będzie można je kupić?W sklepie z koszulkami :) Ale nawet jakby ktoś na adres trafił to proszę nie zamawiać. Niech dostanę pierwszą sztukę, jeżeli będzie OK to wprowadzimy oficjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nie no Lisek, w polsce jest dość dużo sklepów z koszulkami i raczej ich nie będe wszystkich przeszukiwał żeby znaleść jedną koszulke. Chodziło mi raczej o to czy będą dostępne w jakimś sklepie online? A może trzeba będzie zamawiać bezpośrednio na forum? Dzięki za odpowiedź. pozdrawiam (i ide spać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Chodziło mi raczej o to czy będą dostępne w jakimś sklepie online?Będą :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Na razie z takim logiem:http://www.tweak.pl/others/logo3.jpgTo logo tez jest cool chociaz bardziej podoba mi sie to w lewym gornym rogu ekranu na forum - jest takie fajne niebieskie, a ja lubie niebiekie hehe A zreszta jaka bedzie taka bedzie wazne ze firmowa i tak pewnie ze 2 sztuki wezne. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Na razie z takim logiem:http://www.tweak.pl/others/logo3.jpg To logo tez jest cool chociaz bardziej podoba mi sie to w lewym gornym rogu ekranu na forum - jest takie fajne niebieskie, a ja lubie niebiekie hehe A zreszta jaka bedzie taka bedzie wazne ze firmowa i tak pewnie ze 2 sztuki wezne. Pozdro Na forum jest już nowa wersja loga :) Naciśnij "refresh" w swojej przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Że ja dopiero teraz zauważyłem ten topic, jak najbardziej bomysł jest ekstra i popieram go z całego serca ;). A może by tak z przodu koszulki na lewej piersi nie za duży znaczek TWEAK.PL? Byłoby skromnie a ładnie, to tylko moje dziwne zdanie, kupie taką jaka będzie. Szacuneczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 albo jeszcze taki motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX. To akurat każdy mógłby sobie zrobić sam - wprasowywanka. Ja mam jeszcze jeden pomysł. Poza koszulką, kubkiem i podkładką zrobić: - majtasy - papierośnice - zapalniczki - długopisy - notatniki - karty do gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A może sprzęt komputerowy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 jak beda to se moze i kupie kłoszulku tłika od starego Cyguna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 heh no w sumie racja, z a poł roku to będzie juz wiecej podróbek koszulek tweaka niz oryginałow niestety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 heh no w sumie racja, z a poł roku to będzie juz wiecej podróbek koszulek tweaka niz oryginałow niestety ;)Eeee, no może nie... chociaż chinole, szybkie bestie są... ale koszulki: Yes, Yes, Yes!!! Ale fajne jekieś żeby były... (np. Fiut of de Loom) nowe logo jest super. proponuje mały znaczek na cycku i duży na plerach ;) no i "member of" rulezzz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 No ale kiedy, dokladnie, co jak, gdzie :) ja chce z samego srodka wafla... (eee czy mi sie aby nie pomylilo?) Lisek, a jak sie kreca te koszulki? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no wlasnie, lisek jak zaspisz z koszulkami to ci ludzie na wakacje powyjezdzaja i na nowe ferrari bedziesz musial do konca sierpnia poczekac ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dobry pomysl ale sadze tak jak inni ze lepiej doplacic za lepsza jakosc koszulki. Bo albo sie za materialu zrobi szmata po paru praniach albo logos zejdzie/bedzie wyglondal nieciekawie wiec prosba do Liska. Aby wybral te lepsze materialy nie sodze ze sie to odbije tak drastycznie na cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Spokojnie :) Koszulki będą w tym tygodniu. Będą tańsze firmy Promostars (mam takich kilka i po kilku praniach nie mam zastrzeżeń) i dla niedowiarków "te lepsze" firmy Fruit of the loom (droższa o ok. 8zł). Jeżeli trzeba będzie też wersja na ramiączkach, nie wnikam dla kogo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no to extra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no to extra!Nom, tylko zeby finalnie sie nie okazalo ze nikt nie chce kupic :) A ceny chyba będą takie: za Promostars 28,50, a Friut 36zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 No to ja juz mam kase! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 bylbym w stanie zaplacic te 36 zl, tylko naprawde istotne jest to zeby koszulka byla najwyzszej jakosci. Ale jesli lisek uwazasz ze ta tansza za 28.5 zl bedzie dobra no to gitara. P.S. Jaki bedzie koszt wysylki? I jak bedzie wygladalo kupno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Hehe, ja na pewno wezmę jedną taką i jedną taką :) A jakie będą kolorki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jeżeli trzeba będzie też wersja na ramiączkach, nie wnikam dla kogo :Pa co to, my rowerzysty??? :evil: nikt nie ma baby, co to nigdy "nie ma co na siebie włożyć"??? od niedługo jusz bendzie miaua!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 jezeli chodzi opromostars, to ksozulki z nadrukami, ktore kupujemy pod pajacem sa czesto tej firmy..... zreszta...mam taka wlasnie na sobie :) i ja jednak wezme fiuta........ to promostars nie jest syf, ale fiut jest zdecydowanie gestszy.... mam porownanie, bo mam w szafie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...