benqzenq Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam! Poszukuję wyścigowych gier na dwie osoby najlepiej na jednej klawce. Wymieniajcie jakieś tytuły.Z góry thx ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 NFS3 HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianjr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 ToonCar RULE !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Trine - ale trzeba podpiąć dodatkową klawiaturę/myszkę/kontroler sry, nie doczytałem.. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 NFS3 HP+nfs2,4 mercedes benz world racing colin 2 (jesli dobrze pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chłopaki ja wiem że są święta, ale czytajcie ze zrozumieniem: Witam! Poszukuję wyścigowych gier na dwie osoby najlepiej na jednej klawce. Wymieniajcie jakieś tytuły.Z góry thx ;D Poza tym, pytanie powinno paść w tym temacie Szukam Gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Grałem już w ford racing 2/3 coliny 2,3,4 alarm fur cobra, crash time 2 na dwie osoby. A i mam pytanko jescze jedno :wink: czy idzie grać na dwóch w toca race driver 2 lub 3 i colina 2005? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Polecam pierwszą i druga część Rollcage jeśli lubisz wyścigi arcade. Da się grac nawet w cztery osoby na 1 kompie, a frajda niesamowita. Dużo czasu spędziłem z kumplem przy tej gierce parę latek temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jazz jack rabbit, lego racers, battle painters, building panic :) 2 ostatnie to minigierki ale bardzo przyjemne na dwóch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 wormsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Blip & Blop ;) // dobre na wykłady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Fajnie, że to gry wyścigowe co polecacie a takich właśnie szuka autor tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 ToonCar RULE !!! :D piwo dla tego pana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dzięki że wymieniliście tyle tytułów. PS: Czy idzie grać na dwóch w toca race driver 2 lub 3 i colina 2005? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 w Toce 2 grałem chyba z kumplem na jednej klawię, więc powinno się dać. Nie pamiętam czy to Touring cars czy 2 ale chyba i w tym i w tym się da więc luz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 SPY VS SPY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Mozesz sprobowac gierke Rally Championship lub jej druga czesc jesli nie bedzie ci przeszkadzac dosc stara grafika. Ale zabawa jest przednia :P Tak teraz przegladalem inne gry tego producenta i znalazlem ze jest to ten sam producent od Richard Burns Rally Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wiem, wyścigi. Ale polecam Lego Star Wars - gra po prostu zabija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benqzenq Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja grałem już w : ford racing 2/3 coliny 2,3,4 alarm fur cobra, crash time 2 mad tracks toonCar Pet racer wypisujcie jescze :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...