mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nono, postarali się i dziś o 20:40 będzie Matrix, a po nim o 23:30 Animatrix :D O której ja spać pójdę??? ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Tak wszystko pieknie ale matrix 2 jeszcze sie sciaga :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Przeciez premiera Animatrix'a bedzie dopiero 9 czerwca (na kasetach i DVD) , a oni juz na tvn'ie juz maja , to sie chlopcy postarali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 tiaa tylko ze w tv puszcza tylko 1 odcinek, co na necie jest jush od miesiaca lub dluzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Aaa to szkoda, choć i tak fajno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Cicho cichi wlasnie sie zaczyna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 włąnsie ile jest odcinków i jak by ktos mógł to poprosze ich tytuły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No ja teraz oglądam :) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja matrixa kilka razy widzialem ,teraz czekam na animatrixa o 23:30 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Paczcie co się probiło na www.wp.pl :D hyhy zmatrixowiało troche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja tesh ogladam. Wlasnie sobie jedza ta pyszna papke :P ["gdy zamknesz oczy, wyda Ci sie, ze to zadka jajecznica"] :) Czekam na Animatrix.. a bilecik na Reaktywacje w szufladzie leza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 NO koniec, to teraz poczekamy na animki i spatki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 zaraz animki !! :D zobaczymy co to warte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 powiem krotko i zwiezle - mistrzostwo - jak dla mnie miazga - niesamowicie odwzorowane postacie - myslalem na poczatku ze to prawdziwi ludzie jak sie podczas walki rozbierali :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No ja własnie sobie ogladałem z nudow dzis na tvn lecz niesty. Gdy dojerzdzali do tej wyroczni nagle facet z kablowki przełaczył na kreskowke :/ Wiec szybko szukac cd z filmem, trwało to z 5 minut napewno :/ Ale co tam znalełzłem i obejrzałem do konca :D a co do tej reklamy na wp.pl to wkurza mni ebardziej niz te płatki na tweaku co były przed swietami :/ Cholernie spowalnia mi kompa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 fajnie jest 23 52 a ja dowiedzialem sie dopiero o tym buuuu a mialem ochote na matrixa szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 zgralem animatrixa na dysk ale niestety cienka jakosc bo zgrywalem na duronie 800 i divx w czasie rzeczywistym nie wyrabial w max jakosci, plik ok 30Mb http://anderian.dynip.com/animatrix.avi ale uwaga max upload mam ok 7k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 akurat ten odcinek animatrika jest za je bi scie wyrenderowany przez kompa takie final fantasy(the film) sie kryje a odcinkoe ma byc 9 o ile sie nie myle na razie mam 5 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Teraz widzicie co potrafi dokonać AXP & ATI Radeon :P :D :lol: Tak na serio to miejscami ludzie wyglądali jak żywi, zajebista grafa ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Animatrix zajebiście zrobiony! Kufa, Japońce to są spece... Szkoda tylko, że tak krótko... :sad: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 animki sa spoko - choc graficznie nie przypomina to innych odcinkow animatrixa ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Heh a ja sobie jutro moze pojde na Matrixa 2 :) Tylko do kina mam kawalek. A bileciki po 5$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ech. Nie ma to jak USA :lol: Matrix juz 15.05 byl. Dobrze, ze u nas zafundowano tylko tydzien poslizgu, bo przy naszych realiach to i miesiac opoznienia mogl wchodzic w gre. Animatrix faktycznie kopie mocno. Animacja stringow dawala rade ze hej 8) Najbardziej wgniotla mnie w ziemie skora kolezki z katana. Jak pragne zdrowia, on mial zmarszczki i pory - wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegolach. Miesnie, zyly i pot na skorze tez niczego sobie. To chyba zwiastuje nam ere kina renderowanego. Swoja droga to zastanawia mnie, jak duza armia ludzi pracowla nad tym, w sumie krotkim, Animatrixem? Wie ktos moze? BTW Zeby tylko w Reloaded/Revolutions Nabuchodonozor nie skonczyl tak jak Ozyrys :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Fak chcialem obejrzec Animatrixa i nie obejrzalem :///// Cholerne WEED !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A najlepsze jest to, że tego animatrixa zrobiło studio Square USA, ci sami goście którzy pracowali nad TSW (zresztą to widać po modelach - ten sam człowiek je robił) - niestety studio już nie istnieje. Chcecie sie więcej dowiedzieć to zapraszam do przekopania strony www.cgchannel.com . Tu http://www.cgchannel.com/news/showfeature.....jsp?newsid=387 macie wywiad z Francisco Cortina - to właśnie ten gość który robił modele w TSW i Animatrixie, a tutaj macie jego stronke: http://www.digitalsculptor.net/ (oprócz 2 wymienionych projektów jest jeszcze FF9, Parasite Eve i Chocobo de Battle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 heh... jak dobrz pójdzie to jeszcze dzisiaj będe miał matrix'a 2'a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak to mój ojciec stwierdził po obejżeniu Final Fantasy "dni aktorów sa juz policzone" :) widać w Animatrix że kolesie nie zasypywali gruszek w popiele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Matrix to w ogole qltowy film;) Szukam kogos kto nagra mi Matrixa 2 !! Potrzebuje go dla dziewczyny, bo mnie meczy o niego :oops: Dobrego Samarytanina prosze na priv! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ja chyba pójdę na tego ENEMEFA w SilverScreen - Matrix, Matrix 2 i Raport Mniejszości za 25 zeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ale sie wkurzyłem... Położyłem się na "wyrko" i włączyłem Matrixa - gdzieś po 1,5 godz. mie sie usneło i doopa ani to ani to - nie wiecie czy bedzie jeszcze kiedyś Animatrix??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...