Gosu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 WItam, co jest według Was lepszym wyborem ? Kupienie Windows 7 czy kupienie XP i Visty ( w Xp głownie siedzę a z Visty korzystam jak odpalam gry na dx 10) No i liczy się dla mnie to żebym w razie wymianysprzetu w kompie nie miał problemów z aktywacją, wersje BOX nie mają ograniczeń takich,tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kup sobie 7 Box Pro lub ultimate. Gratis masz XP (mode). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja się tylko dopiszę, bo może to dla kolegi ważne XP mode jest fajne, ale nie załatwia wszystkich problemów. Żeby urządzenie sprzętowe działało w XP mode, musi być poprawnie zainstalowane na systemie, na którym działa wirtualna maszyna (czyli w tym wypadku na Win7). I stąd mam ciągle mały dysk z XP - producent mojego skanera już nie istnieje i nie ma sterowników na 64bit. PS. DX10 (a nawet już chyba 11) masz też na XP, więc wogóle po co Ci Vista? ;] PS2. Twój sprzęt na XP się marnuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...