case Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak jest zrobione auto logowanie na forum dzis musialem wywalic wszystkie cookies i musiale sie normalnie zalogowac zaznaczylem auto-login jednek nie dziala dalej przy kazdym wejsciu chce hasla , i zadnego ciasteczka mi nie chce zostawic na kompie ;) ktos wie co to moze byc ? inne fora dzialaja bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ja mam inny problem....moze to jest wina u mnie w systemie ale spytam...mianowicie loguje sie na forum daje Zobacz posty od ostatniej wizyty to pokazuje mi Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów. Probuje sie wylogowac to nie moge, moze ktos wie jak to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Dzisiaj jest pewien eksperyment z forum wiec cookies maja prawo od dzis nie dzialac ;) rozwiazaniem tymczasowym jest wchodzenie na forum korzystajac z adresu http://217.168.128.134 i wtedy bedzie gut bo narazie forum.purepc.pl ciagle idzie na 217.168.128.131. DNSy powinny byc od poniedzialku zaktualizowane i to powinien byc koniec problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Aha, no teraz działa :) dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Dla zainteresowanych: prosze o informacje o wszystkich bledach problemach etc. Wporawdzilem na forum specjalny system cacheowania majacy przyspieszyc jego generowanie. Narazie to tylko maly test dlatego stoi na osobym IP i tylko czesc uzytkownikow jest na niego przekierowywana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wszystkie tematy są przeczytane bez względu na to czy są nowe posty czy nie :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Mateoosh: przeczytaj ze zrozumieniem co napisalem a zrozumiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja mialem wczoraj totalne problemy z zalogowaniem sie, tzn. po odpaleniu glownej strony forum, po wpisaniu logina i hasla, przezucalo mnie z powrotem na glowno strone z ta roznica ze nie bylem zalogowany, tzn. bylem bo widzialem sie w "aktywnych w ciagu ostatnich 5 minut", ale nic nie moglem robic, wygladalo to tak jakby ktos zalogowal sie na moje konto przede mna. chyba ze tak bylo naprawde ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja mialem wczoraj totalne problemy z zalogowaniem sie, tzn. po odpaleniu glownej strony forum, po wpisaniu logina i hasla, przezucalo mnie z powrotem na glowno strone z ta roznica ze nie bylem zalogowany, tzn. bylem bo widzialem sie w "aktywnych w ciagu ostatnich 5 minut", ale nic nie moglem robic, wygladalo to tak jakby ktos zalogowal sie na moje konto przede mna. chyba ze tak bylo naprawde ...U mnie to samo dzis. :? Problem znikł po zmianie chasła :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja też zmieniałem hasło i wogóle takie durne rzeczy robiłem, że szkoda gadać..., ale wchodzenie przez http://217.168.128.134 pomogło. ;) UPDATE: Coś się licznik pstów pi.epszy, rano miałem 151, a teraz mam 149, dziwne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Widocznie jakies twoje posty zostaly ekhm zroznane z /dev/drzewo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja wchodze przez ten IP co podales i zawsze pokazuje mi ze mam przeczytane wszystkie posty :( jak wchodze przez http://forum.purepc.pl to to samo :( albo lepiej. wchodze (obojetnie przez ktore) i pokazuje mi ze sa nowe posty.... w miejscach gdzie mam ostatnia wypowiedz! troche denerwujace :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Wszystkie tematy są przeczytane bez względu na to czy są nowe posty czy nie :|. Jest poniedzialek, wiec rozumiem ze moze jeszcze nie byc wszystko zrobione. Tez mam problem z tematami, ponad to zauwazylem: - Wywala mnie, kiedy przechodze z jednego forum w drugie za pomoca menu "skocz do" - Przed 10:40 rano nie dzialal text przewijajacy sie na dole strony- nic tam nie bylo widac (teraz spoko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 aRoo"]... - Przed 10:40 rano nie dzialal text przewijajacy sie na dole strony- nic tam nie bylo widac (teraz spoko) nie u wszystkich :( , nie zebym sie jakos specjalnie martwil, ale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 takie cos jest zamiast tekstu w stopce (nie widac- wyciagnalem podstepem :D ) Warning: Failed opening '/home/barwkomp/www/esklep/connect.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/tweak/www/forum/banner2.php on line 2Warning: Failed opening '/home/barwkomp/www/esklep/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/tweak/www/forum/banner2.php on line 3Warning: Failed opening '/home/barwkomp/www/esklep/styl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/tweak/www/forum/banner2.php on line 4 no i jeszcze: PAMIĘTAJ!!! Przed wysyłaniem wiadomości na forum sprawdź czy (...)REKLAMA: promocje sklep.tweak.pl: Fatal error: Call to undefined function: laczyc() in /usr/home/tweak/www/forum/banner2.php on line 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 aRoo"] (...) - Wywala mnie, kiedy przechodze z jednego forum w drugie za pomoca menu "skocz do"(...) Mnie też :/. Wkurzające to :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Mateoosh: ten problem wystepuje jak wchodzisz via forum.purepc.pl -> pisalem o tym Mam nadzieje ze dzisiaj juz problem zostanie definitywanie rozwiazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 zostal rozwiazany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 aRoo"]zostal rozwiazany :DU mnie nadal to samo... nie moge sie zalogowac wchodzac przez forum.purepc.pl, musze uzywac http://217.168.128.134/ . Marco, kiedy skoncza sie te problemy?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dokladnie dalej to samo chociaz host forum.purepc.pl forum.purepc.pl has address 217.168.128.134 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 juz koniec powinno byc gut i cyferki mozna zapomniec wszystko dzieki tempu pracy pewnej osoby odpowiedzialnej za nasze DNSy niestety - widze ze trzeba bedzie postawic wlasne Standardowo ogromne podziekowania dla Rafala z barwkomp.pl za pomoc w rozwiazaniu problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...