Mario_86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Powiedzcie mi czy da radę odratować mojego hdd. Mam tam troche fajnych fot itd. Fajnie by było to odzyskać. Daję zrzut ze smart: Wiem, że wartość c5 jest co tu dużo mówić porażająca... Może jednak jest nadzieja. Remap ? Czy coś w podobie ? Help :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Na początek rzuć wszystkie dane na inny dysk. Jeśli nie masz tak dużego dysku pod ręką, to tylko ważne dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Tylko że jest taki problem że dysk ciezko zmusic do pracy pod windą. Ten test wykonałem siedzac na wdeku 80 i podpinajac 640. Wogóle jest tak że partycje pokazuje puste choć wiem ze sa na nich dane bo byl taki moment ze dysk sie uruchomil i bylo je widac. Jednak nie moglem przerzucic danych na drugi dysk bo niedalo sie do konca. Moglem wtedy wypalic te dane no ale nie pomyślałem wtedy o tym :(. Ech i nie wiem co robić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Chłopie DMDE i kopia posektorowa na 2 dysk !! o identycznej pojemnośći.. Dmde tez odzyskuje partycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 A jest szansa na odzysk ? I w ogóle ile by to trwało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...