Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 tez dobrze, bo regulaminu trzeba przestrzegac :) :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 banow nie bedzie bo ostrzezenie bylo :PJeśli ogłoszenia będą się pojawiać dalej to BANy polecą i to szybko. Nasz aparat inwigilacyjny działa nadzwyczaj sprawnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Nasz aparat inwigilacyjny działa nadzwyczaj sprawnie :wink: cos mi o tym wiadomo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 niech ktoś mi powie jaki mnożnik ma ten ECS ile do ile? jak jest ze zmianą napięcia?? od ile do ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mnoznik od 5 do 12,5 Vcpu +1% , +3% , +5% Vmem +0,8% , +2,7%, +3,5% ale wszystko mozesz sobie juz zmodowac :) :) pozdr :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 coś słabo z wydajnością u tego ecshita, przy takim samym taktowaniu procka i nie podkręconej mx440 mam 7800 3dsmarks2001 a ty przy wykręconej grafie i to nieźle, poza tym ja mam jeszcze pamieci ddr333 dużo lepsze osiągi od tego ecsa będą na via kt333 albo kt 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 taa jaspe po pierwsze żebym umiał po drugie żebym gware straicił:P a jak ma sie z kt400 od MSI?? jak tam jest?? ps. da sie podkręcić antka 1700+ do 2600+ bez zmiany napięcia?? a jeśli już ze zmianą to czy te 5% starczy do tego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 taa jaspe po pierwsze żebym umiał po drugie żebym gware straicił:P po co kombinować jak można mieć gotowe ? a jak ma sie z kt400 od MSI?? jak tam jest?? napewno bedzie lepszym rozwiązaniem i to dużo lepszym od tego ecsa ps. da sie podkręcić antka 1700+ do 2600+ bez zmiany napięcia?? a jeśli już ze zmianą to czy te 5% starczy do tego?? musisz trafić na dobry model, np. mój bez podnoszenia napięcia działa na 2100, a z napieciem 1.7 działa na 2400 MHz ps. od ECSów i innych tego typu wynalazków nazywanych przez niektórych płytami głównymi trzymaj sie z daleka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 zamiast msi, ktore ma mozliwosc podniesienia napiecia o +0,1V polece epoxa 8k9a za 320zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 zamiast msi, ktore ma mozliwosc podniesienia napiecia o +0,1V polece epoxa 8k9a za 320zl. o, też bardzo dobre rozwiązanie, swego czasu bawiłem się tą płytką, jest b. dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 albo ECS 746 ,albo cos z plyt porzadnych firm,a nie jakies msi np. nowe Epox 8K9A 320pln , 8KHAL+ 255pln ,albo uzywane Abit Epox jakby shuttle 37GT za <300pln byla to tez warto,bo plyta bardzo fajna (vcore 2.3v ,fsb180 idzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 andriu ---> w wszystkich testach w jakich widzialem l7s7a2 i inne plytki na sis746 kt333 i kt400 bylo za produktamin na chipie sisa... twoje teksty budza we mnie podejrzenie ze znasz te konstrukcje tylko z legend i mitow.... ja mam juz 2 ecs-a i nigdy nie mialem jakichs spektakularnych problemow, zlozylem tez znajomym 2 kompy na ecs-ach i nikt sie nie skarzy... fakt ze dopojawienia sie l7s7sa2 nie byly to plyty latwe w oc ale teraz wyglada to troche inaczej... co do modow to zeby zrobic v-core moda wcalenie trzeba tracic gwarancji wystaczy polaczyc od 2 do 5 pinow drucikiem i w razie czego usunac go... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 andriu ---> w wszystkich testach w jakich widzialem l7s7a2 i inne plytki na sis746 kt333 i kt400 bylo za produktamin na chipie sisa... twoje teksty budza we mnie podejrzenie ze znasz te konstrukcje tylko z legend i mitow.... ja mam juz 2 ecs-a i nigdy nie mialem jakichs spektakularnych problemow, zlozylem tez znajomym 2 kompy na ecs-ach i nikt sie nie skarzy... fakt ze dopojawienia sie l7s7sa2 nie byly to plyty latwe w oc ale teraz wyglada to troche inaczej... co do modow to zeby zrobic v-core moda wcalenie trzeba tracic gwarancji wystaczy polaczyc od 2 do 5 pinow drucikiem i w razie czego usunac go... racja ,wszystko da sie zrobic przy odrobinie checi i zdolnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 racja ,wszystko da sie zrobic przy odrobinie checi i zdolnosci he he nawet nie trzeba miec zdolnosci, nawet taka kaleka manualna jak ja, nie znajaca sie na elektronice i nie lubiaca lutownicy jakos sobie poradzila z k7s5a i l7s7a2 :) drut mod ruleez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalS Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sam mam MSI KT3V kupisz za ok 280zł nową. Chdzi super stabilnie i kręci altony az miło nie tak ajka abity i epoxy ale za te kasą. Polecam. tylko kipsko z napięciem pod procka bardzo mała regulacja ale u mnie baz zmiany napięcia Althon 1700+ chodzi jako 2600+ MichalS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Co do MSI KT3V to mam średnie wspomninia Stabilna jest Wypas bardzo średni :? Co do Overclockingu to na tej płycie blado :? normalnemu uzerowi polecam extremiście overclockingu odradzam Równie stabilna i ze sporymi możliwościami OC jest ECS L7S7A2 za tę cenę nic lepszego nie kupisz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...