Gość igrok Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Mam prozbe do sznownych kolegow/kolezanek z forum... Razem z kolega stworzylismy badanie ktore musimy oddac na zaliczenie a to badanie sklada sie z ankiety... czy moglibyscie ja wypelnic? Ankieta dotyczy min. for internetowych a dokladnie waszego (tzn. forumowiczow) zangazowania w nie... Oto kilka linkow z kad mozecie dorwac ankiete, wyberzcie wersje ktora wam pasuje, to jest 1 dokumet ale w 3 wersjach... http://czarny.extremenet.pl/ankieta.doc http://czarny.extremenet.pl/ankieta-net.doc http://czarny.extremenet.pl/ankieta-net.zip Z gory Dziekuje... Ps. jak sie zdecydujecie to odeslijcie wypelniony formulaz na igrok@arx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 klopotliwie sie to wypelnia - zrob jakos przyzwoicie to wypelnie; mysle ze wiekszosc bedzie miala podobne zdanie; poki co jestem za leniwy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 To jest zrobione typowo do wydrukowania. Mi sie nie bedzie chcialo tego robic. Za duzo roboty... Sorki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 No niemialem zbyt wiele czasu aby to dopracowac choc pierwszu doc chyba niejest az taki zly... Spoko oto maly dżolk na rozluznienie sytuacji..: Siedzi dwóch studentów psychologii na korytarzu. Widzą, nadchodzi asystent i dźwiga stertę książek. Nagle wywrócił się. Jeden z rzeczonych studentów podrywa się aby mu pomóc. Na to drugi - Daj spokój, to pewnie znowu jakiś eksperyment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wysłałem Ci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 poszlo - w wordpadzie pisalem wiec troszke moze byc porzpekrecane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Igrok, to mają być badania intro-ekstrawertyzm a skłonność do uzależnienia od neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 wyslalem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ok, też wypełniłem i Ci wysłałem. Nawet ciekawa ta ankieta :) ak przy okazji były kiedyś jakieś ankiety czy Polacy lubię wypełniać ankiety? :lol: Bo ja na przykład lubię :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tylko ja bym porpracowal nad niektorymi pytaniami.....sa jakies dziwne. a kilka jakby sie powtarzalo, tylko w troche zmienionej formie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ankieta wypełniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie chce mi sie tego montowac nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Igrok, to mają być badania intro-ekstrawertyzm a skłonność do uzależnienia od neta? kwestia uzaleznienia to co innego ja my mamy inne hipotezy 0e... a probowales znalezc dobra definizje uzaleznienia od netu :> zycze powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Igrok, to mają być badania intro-ekstrawertyzm a skłonność do uzależnienia od neta? kwestia uzaleznienia to co innego ja my mamy inne hipotezy 0e... a probowales znalezc dobra definizje uzaleznienia od netu :> zycze powodzenia :D Ja ostatnio nic nie definuje, stąd też psychologia przerwana tymczasowo :- Pytałem z ciekawości. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie no spoko ja nic nie mowilaem... mam taki fakultet (czy seminarium- nierozrozniam ich :)) o uzaleznieniu od netu ale dobrej definicji nieudalo sie stworzyc, zawsze jest jakies ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 PS. Zdaje sie ze chyba mnie zle zrozumieliscie (tak wnosze po mailach)- t 3 linki prowadza do jednej i tej samej ankiety tylko w innych wersjach aby bylo wam lepiej sciagac/wypelniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nie chce mi sie tego montowac nara to po kiego ch*** to piszesz???!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dzieki bruce, mnie niewypadalo tego powiedziec :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Dziekuje wszystkim za pomoc zebralem troche aniet i jestew wlasnie na etapi zliczania... Dziekuje towarzysze, niech zyje kolektyw Forumowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...