Skocz do zawartości
Gość igrok

to jak towarzysze, pomozecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prozbe do sznownych kolegow/kolezanek z forum... Razem z kolega stworzylismy badanie ktore musimy oddac na zaliczenie a to badanie sklada sie z ankiety... czy moglibyscie ja wypelnic? Ankieta dotyczy min. for internetowych a dokladnie waszego (tzn. forumowiczow) zangazowania w nie... Oto kilka linkow z kad mozecie dorwac ankiete, wyberzcie wersje ktora wam pasuje, to jest 1 dokumet ale w 3 wersjach...

http://czarny.extremenet.pl/ankieta.doc

http://czarny.extremenet.pl/ankieta-net.doc

http://czarny.extremenet.pl/ankieta-net.zip

Z gory Dziekuje...

Ps. jak sie zdecydujecie to odeslijcie wypelniony formulaz na igrok@arx.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niemialem zbyt wiele czasu aby to dopracowac choc pierwszu doc chyba niejest az taki zly... Spoko oto maly dżolk na rozluznienie sytuacji..:

Siedzi dwóch studentów psychologii na korytarzu. Widzą, nadchodzi asystent i

dźwiga stertę książek.

Nagle wywrócił się. Jeden z rzeczonych studentów podrywa się aby mu pomóc.

Na to drugi

- Daj spokój, to pewnie znowu jakiś eksperyment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Igrok, to mają być badania intro-ekstrawertyzm a skłonność do uzależnienia od neta?

kwestia uzaleznienia to co innego ja my mamy inne hipotezy 0e... a probowales znalezc dobra definizje uzaleznienia od netu :> zycze powodzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Igrok, to mają być badania intro-ekstrawertyzm a skłonność do uzależnienia od neta?

kwestia uzaleznienia to co innego ja my mamy inne hipotezy 0e... a probowales znalezc dobra definizje uzaleznienia od netu :> zycze powodzenia :D

Ja ostatnio nic nie definuje, stąd też psychologia przerwana tymczasowo :-

Pytałem z ciekawości.

Pozdrowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no spoko ja nic nie mowilaem... mam taki fakultet (czy seminarium- nierozrozniam ich :)) o uzaleznieniu od netu ale dobrej definicji nieudalo sie stworzyc, zawsze jest jakies ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Zdaje sie ze chyba mnie zle zrozumieliscie (tak wnosze po mailach)- t 3 linki prowadza do jednej i tej samej ankiety tylko w innych wersjach aby bylo wam lepiej sciagac/wypelniac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje wszystkim za pomoc zebralem troche aniet i jestew wlasnie na etapi zliczania... Dziekuje towarzysze, niech zyje kolektyw Forumowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi