_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 FRN2-L sprzedany.Teraz tylko czekam na 8RDA3+ 8) W miedzyczasie jade znowu na mojej starej drv5,wywalilem orginalny radiator na chipsecie i zalozylem ZALMAN'a ZM-NB32J i fsb200 pyklo :) .Jak widac Soltek stary ale jary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 qwa nie wierze pokaz zrzut z wcpuid albo z czego innego u mnie max to 170 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wierze pokaz zrzut z wcpuid albo z czego innego u mnie max to 170 no problem.jak zlapie Grinch'a to poprosze zeby wrzucil fotke plyty i zrzut z wcpuid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Hmmm.... zaa... super wynik :) A u mojego kumpla nie wstaje na 166 :? Przestawilem zworke i qpa. Dziwne zeby pomimo obecnosci zworki do zmiany na 166 plyta nie miala supportu dla tego FSB. :| Macie jakies pomysly co to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Hmmm.... zaa... super wynik :) A u mojego kumpla nie wstaje na 166 :? Przestawilem zworke i qpa. Dziwne zeby pomimo obecnosci zworki do zmiany na 166 plyta nie miala supportu dla tego FSB. :| Macie jakies pomysly co to moze byc? Tak bylo ze starszymi wersjami DRV5. Komu moge wyslac fotki zeby umiescil na forum ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mnie prześlij :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mnie prześlij :) ok.Juz poszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 oto fotki od _Vip_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dzieki Raptor :) . I co ... zadowoleni ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 8O Tyle powiem :D Brawo, brawo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 No jak szalec to szalec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no niezle gratuluje takiej plytki i odwagi :D nie obrazilbym sie jakbym mial takie fsb ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no niezle gratuluje takiej plytki i odwagi :D nie obrazilbym sie jakbym mial takie fsb ;) plytka idzie do sprzedania :) wiecej informacji tutaj : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=319...=asc&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 i tak nie zmienie zdania na temat płyt Solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja tez nie zmienie... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 i tak nie zmienie zdania na temat płyt Solteka szczerze.........jebie mnie to 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Z tego screena nie wynika, ze 200 FSB to rezultat z plyty Soltek DRV5. No comment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 oj niedowiarki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 PASUJE ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 PASUJE ?? Nie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 PASUJE ?? Nie. :P co znowu :?: ...........Lopez sie nie podoba ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ma siakies takie meskie rysy twarzy ... ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 i tak ni ezmienie zdania temat plyt solteka! Sa mioooodzio :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 zapomnialem - GRATULUJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Merci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Vip, zapodaj rev. płyty, plizzzzzzzz... Mogłem mieć ostatnio DRV5 za 80zł plus moje mobo; dowiem się, jaki to miało rev- jak ten sam, to się potne :D:D:D I ja nie zmienie zdania o Solteku- roxx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Vip, zapodaj rev. płyty, plizzzzzzzz... Mogłem mieć ostatnio DRV5 za 80zł plus moje mobo; dowiem się, jaki to miało rev- jak ten sam, to się potne :D:D:D I ja nie zmienie zdania o Solteku- roxx :D Soltek jako takich revizji nie wypuszcza.Ale DRV5-tki z dzialajacymi dzielnikami 1/5 maja na chipsecie TYLKO radiatorek,stare wersje mialy jeszcze smigielko i biegaly da fsb153 dalej nii w zab. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 NIe chcę Cię dołować ale spójrz na ten wynik na drv5 (vcore moded, vmem moded) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hehe - no piekna sprawa.Nie bede nic dlubal przy plycie bo chce ja sprzedac :wink: ,ale wyniczek rewelacyjny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ludziska jak sadzicie,250zl to chyba dobra cena za te moja DRV5-tke :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...