cuddles Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Siemka... mam nieoficjalne pytanko.... jak duzo jest tutaj KOBIET?? prosze o szybko i pelna odpowiedz.!! :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Widzialem jedna: ...Look... Wiecej nie widzialem. Druga sprawa ze nie szukalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esial Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) ...Mature zdawalem w 1927, a za wozkiem mam duza butle z tlenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 bienvenida!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) :lol: masz stale czy jak?modem oder telepatia z netem??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) :lol: masz stale czy jak?modem oder telepatia z netem??? :P stale :P ciekawe skad to wiem :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a z jakiej jestes slonko dzielnicy ? :]:]:] i ile masz latek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 milo widziec kobitke na tweak pozdrowienia dla cuddles jak bedziesz sie nudzic to pisz marek19771@wp.pl ,wszystkie tematy o overclockingu i nie tylko hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a tak wracajac do tematu to widzialem chyba dwie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 :lol: ja widzialem chyba 3 :/ :D kurde wszyscy daja jej jakies propozycje :lol: (prawie :D ) to i ja dam: gg 4141184 :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ciezko wyczuc , moze patrz po nickach ? :) szukasz kobiet ? mhm... a moze mna sie zaintersujesz ?? :) :) Jestem mily, inteligenty, itp, itd :) a z jakiej jestes slonko dzielnicy ? :]:]:] i ile masz latek ? milo widziec kobitke na tweak pozdrowienia dla cuddles jak bedziesz sie nudzic to pisz marek19771@wp.pl ,wszystkie tematy o overclockingu i nie tylko hihihi :twisted::twisted::twisted: Prosto w paszcze lwa :twisted::twisted::twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dla mnie to jakaś ściema!!! (kij w mrowisko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ale z was lolki :P ona chyba nie zamieszczala tutaj ogloszenia matrymonialnego, tylko w tym poscie chodzilo o cos zuuupelnie innego ;] heh "dla ciebie to jakas sciema" ??? to co, kobieta nie ma prawa siedziec przed komupteram - muahhaha ;] ej chlopcy wyjrzyjcie czasem przez okno, na 100% zobaczycie homo-sapiens o plci przeciwnej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kobiet na Forum jest mnostwo. Tysiace , miliony, tryliony , gigabajty i gigaherce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jestem z Bródna i mam prawie 17 latek a teraz wlasnie probuje poszukac pracy na jutro do szkoly a dokladniej chodzi mi o wypracowanie i chyba nei napisze jak nic :lol: jak macie jakies propozycje na temat "Lekcja dla sprawujacych wladza na podstawie Makbeta" to prosze o kontakt ale odpis :lol: gg2399818 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Milo powitac wreszcie jakas kobitke na forum...Mam nadzieje, ze troche z nami wytrzymasz :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jasne ze wytrzymam postaram wpadac tutaj do was jak najczesciej jak tylko bedzie to mozliwe..... :lol: to wam gwarantuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Hmmm... No, może i jest kobietą, ale co ona TUTAJ robi? Wpisała w wyszukiwarce "Makbet" i znalazła link do tweak.pl! Hahahaha!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Może ktoś na forum ma nick Makbet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Witam panią :) Cieszcie się, bo mało kobiet tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Hm.. ciekawe jak ona się tu znalazła. Ale osobiście jestem bardzo zadowolony z faktu, że nie tylko faceci interesują się komputerami, tym bardziej że od teraz będzie można z jedną z nich wymieniać swoje opinie. Opinie - nie oferty.... :D Swoją drogą to jeżeli na forum żeczywiście są inne dziewczyny to - przynajmniej ja - nie zaóważyłem żadnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Prosiłbym tylko wszystkie drogie dziewczyny o niezwracanie uwagi na moje logo nie ma nic wspólnego z moją natórą. Ta a świstak siedzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Może Twoja "natura" się jej spodoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Swoją drogą to fajne zjawisko... wszyscy tacy ugrzecznieni. W pas się kłaniają (przenośnia). Nikt nie przekilna ;) KOBIETY ŁAGODZĄ OBYCZAJE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 w sumie niczego nie sugeruje... broń boże oczywiście do takich nie należę, ale ona jest w mojej kategorii wiekowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ... że nie tylko faceci interesują się komputerami... Hmmm, czy ona sie tu znalazla dla kompow? Przeciez ona szuka pracy a nie info jak podkrecic :lol: Ogolnie mala zwalka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Swoją drogą to fajne zjawisko... wszyscy tacy ugrzecznieni. W pas się kłaniają (przenośnia). Nikt nie przekilna ;) KOBIETY ŁAGODZĄ OBYCZAJE! Zgadzam się - żeczywiście jakoś tak spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jasne ze wytrzymam postaram wpadac tutaj do was jak najczesciej jak tylko bedzie to mozliwe..... :lol: to wam gwarantuje Witam na forum 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...