Orygano Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Odpaliłem HUTIL myślałem że też mam zabootować i dałem na cd/dvd w BIOS: załadowałem to i takie coś mi się pojawiło: Nie wiem czy teraz coś się nie skopało. jak mam to uruchomić...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Miałem tak z poprzednią wersją Hutila, z najnowszą wszystko działa: http://downloadcenter.samsung.com/content/...41015/Image.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 ale ja dałem najnowszą wersję i takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 też tak mam i nawet najgłębsze czeluście google nie znają odpowiedzi na to pytanie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...