metal Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Czy MSI 845E Max2 L to dobry wybór pod celerona 1.7 GHz :?: :?: :?: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Czy MSI 845E Max2 L to dobry wybór pod celerona 1.7 GHz :?: :?: :?: ...Uparłeś się na tego celerona. PO czytałbyś trochę i byś zobaczył że to straszna kiszka. Już ci próbowali co mądrzejszy wbić do głowy że DUUŻŻO lepszym zakupem jest athlon xp 1700.I cóż z tego że nie ma 1700 jak ten twój celeron ale bije go na głowę.Po prostu Intel sprzedaje puste Mhz i liczy że ludzie uwierzą że warto je kupować. A pod xp kupujesz jak masz mało kasy tego shuttle co ja mam lub Epox kha+ albo takiego samego emnica,a jak masz więcej i masz piękny sprzęt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A pod xp kupujesz jak masz mało kasy tego shuttle co ja mam lub Epox kha+ albo takiego samego emnica,a jak masz więcej i masz piękny sprzęt... to samo mowie klientom :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ... :D hehe robie tak tylko chwilowo bioer celka 1.7ghz by coś wpakować na płytę a później walne jakieś p4 albo nowego celerona :D a ten cele 1.7ghz to tylko nachwilę :) ponoc się dobrze kręci na 1.7@2.1ghz :D a co do athlona to niejstem pewien jak to z nimi z stabilnościa i kompatybilnością :D :?: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ... :D hehe robie tak tylko chwilowo bioer celka 1.7ghz by coś wpakować na płytę a później walne jakieś p4 albo nowego celerona :D a ten cele 1.7ghz to tylko nachwilę :) ponoc się dobrze kręci na 1.7@2.1ghz :D a co do athlona to niejstem pewien jak to z nimi z stabilnościa i kompatybilnością :D :?: ... bzdura ... jak go na 2.1 bez freonu lub cieklego azotu podkrecisz to ci flache postawie :)))) .... a tam jak go nawet przy -10* lub -160* podkrecisz do 2.1 to i tak masz flache :)) zaczekaj na 1.9Ghz ... ma byc 0.13 microna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mimo że ten procek jest w 0.18 to podkręca sie dosyć dobrze i nie wiem czy osiągnięce 2Ghz jest rzeczą niemożliwą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ... na pc.com.pl w teście cele 1.7ghz podkręcili go na 1.7@2.15ghz :!: macie tu linka: http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=216&str=1570 a to MSI ... to dobra płyta ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ... na pc.com.pl w teście cele 1.7ghz podkręcili go na 1.7@2.15ghz :!: macie tu linka: http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=216&str=1570 a to MSI ... to dobra płyta ??? Ok ... milo mnie zaskoczyles musze powiedziec ... tuz po pojawieniu sie celeronow 1.7 widzialem test chyba na tomshardware gdzie nie mogli dobic do 1.95Ghz ... ale i tak 25% przyrostu w przypadku intela to porażka :))) toz ja na moim duronie mam prawie 20 % :)) ... a na duronie 800 mialem 25 % za friko . Porownujac P4 1.6 ktory sie "spokojnie" do 2.5 Ghz dokreca ... Celeron 1.7 to porażka za "kupe" kasy :) w porownaniu do duraka [szkoda ze AMD nie oplaca sie ciagnac tej linii procków :( no cóż Intel ma o wiele wiekszy potencjał, ktory sobie przez dlugie lata wypracował ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :D heh ... erio a flashka :?: :?: :?: :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ta plyta stanowczo nie jest dobrym wyborem, duzo lepsza jest 845 Ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :D heh ... erio a flashka :?: :?: :?: :D ... Podkrec swojego do 2.1 a masz flahe :))) ( wysylka poczta nie wchodzi w rachube ... pijemy razem .... i mam nadzieje ze masz wiecej niz 18 lat :) bo inaczej ja zaplombujemy do czasy az nie skonczysz :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 erio niestety nie mam jeszcze 18 lat ale to nie przeszkoda żeby się napić :D heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ok ... krec :) zobaczymy czy zasłuzysz :) (pamietaj 2.1Ghz rock stable :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...