wilczek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no wlasnie ma ktos z was pelna tresc tego listu co dostala policja we wrocku ze takie obstawy byly w szkolach ?? ja mam tylko dwa cytaty : "Dnia pewnego majowego zrobię wam coś bardzo złego..." "Zanosi się krwawa środa, krew popłynie niczym woda" jak ktos nie w temacie to http://www.wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzen...370d4c4161698c9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 u mnie to pilnowali identyfikatorow w szkole jak cholera :? pozatym w szkole mojej dziewczyny to mieli ASCO i policje - pilnowali wogole panika teraz we wrocku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 B3TON Ta angina Cię coś długo trzyma...:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 u mnie bylo 2 policjantow, asco i 2 woznych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 B3TON Ta angina Cię coś długo trzyma...:D:D:D calkowicie zapomnialem o podpisie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo.nie no wcale nie pilnowali - musialem kurde ledikimacje :D pokacac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo.nie no wcale nie pilnowali - musialem kurde ledikimacje :D pokacac :roll: Ktos cos pilnowal? Widac ja jestem na tyle charakterystyczny ze kazdy pamieta ze do tej szkoly chodze, i nie karze legitki mi wyciagac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo.nie no wcale nie pilnowali - musialem kurde ledikimacje :D pokacac :roll: Ktos cos pilnowal? Widac ja jestem na tyle charakterystyczny ze kazdy pamieta ze do tej szkoly chodze, i nie karze legitki mi wyciagac :P mnie tez pamietaja ale panie wozne nie mialy co robic wiec mnie zhaltowaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo.nie no wcale nie pilnowali - musialem kurde ledikimacje :D pokacac :roll: Ktos cos pilnowal? Widac ja jestem na tyle charakterystyczny ze kazdy pamieta ze do tej szkoly chodze, i nie karze legitki mi wyciagac :P mnie tez pamietaja ale panie wozne nie mialy co robic wiec mnie zhaltowaly :P mnie ozne pamietaja - nie mialem ani legitki ani identa to wkrecilem ze ide po papu do sklepu i mnie wypuscily bo wiedza ze w bufecie jest zdzierstwo - kumacie ?? - paczek zwykly za 1,30zl - szok 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nam nie powiedzieli oco chodzi w szkole, tylko odwołali komisje wychowawcze. I nawet nie pilnowali zabardzo.nie no wcale nie pilnowali - musialem kurde ledikimacje :D pokacac :roll: Ktos cos pilnowal? Widac ja jestem na tyle charakterystyczny ze kazdy pamieta ze do tej szkoly chodze, i nie karze legitki mi wyciagac :P mnie tez pamietaja ale panie wozne nie mialy co robic wiec mnie zhaltowaly :P mnie ozne pamietaja - nie mialem ani legitki ani identa to wkrecilem ze ide po papu do sklepu i mnie wypuscily bo wiedza ze w bufecie jest zdzierstwo - kumacie ?? - paczek zwykly za 1,30zl - szok 8O :? To faktycznie zdzierstwo, u mnie w budzie opączki są po 70 groszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 We wtorek byłem we Wrocławiu. A to dlatego tylko psów stało przy szkołach. Dzisiaj jest środa. Mam nadzieje żę zobacze wieczorem wszystkich :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 We wtorek byłem we Wrocławiu. A to dlatego tylko psów stało przy szkołach. Dzisiaj jest środa. Mam nadzieje żę zobacze wieczorem wszystkich :(co ty brales??? dzisiaj jest czwartek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hehe pocahontas ma problemy nie tylko z tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hehe pocahontas ma problemy nie tylko z tym :Pno po minie na avatarze wnioskuje iz ma nieustajacy odlot.... ;) :P :mrgreen: a moze poprostu jest o 1 dzien do tylu (ma zle ustawiony winszajsowy kalendarz) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hehe pocahontas ma problemy nie tylko z tym :Pno po minie na avatarze wnioskuje iz ma nieustajacy odlot.... ;) :P :mrgreen: a moze poprostu jest o 1 dzien do tylu (ma zle ustawiony winszajsowy kalendarz) :lol: calkiem mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Chyba nie jestem w temacie ale we wtorek nic takiego nie widziaełm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ja mam dzisiaj same problemy z czasem. Wstaje rano. Patrze na zegarek - jest 10:15 . <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, spóźniełem się do budy. Patrze na zegarek w kompie - 7:32 . Co jest ?! :? No nic, stanoł mi zegarek. Musiałem go nakręcić ( nie ma jak stary, dobry zegarek :) ) . Siadam przed kompem i gram VC. Lookam na zegerek - 8:10. Spox, jeszcze dużo czasu. Zerkam za jakiś czas, znów - 8:10. Patrze na komórkę, a tam 9:13 . <span style="color:red;">[ciach!]</span>A JEGO MAĆ!! Jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony chochlik! :lol: I jeszcze dzisiaj do budy przyjechał Miller - Bucu. Wszyscy jaja szykowali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja pier.dziele..... co sie dzieje na tym swiecie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...