BassMan-SND Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mam takie pytanie czy jest mozliwe zgranie plyty audio na dysk, ktora ma powiedzmy kilkanascie kawalkow jako jeden bez przerw. Wczesniej robilem tak ze zgrywalem poszczegolne kawlaki a potem je laczylem ael to jest troche czasochlonne. pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Watpie. A po co ci taki utwor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BassMan-SND Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dla mnie latwiej sie archiwizuje. Jak zgram jako jeden plik to altwiej mi jest to potem posegregowac. A pytam m.in dla tego ze coraz wiecej plyt mozna znalezc w p2p jako wlasnie jeden plik mp3 a nie zbio kilkunastu plikow. Moim zdaniem latwiej sie sciaga jeden plik niz kilkanscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 może w jakichś "kombajnach" do zgrywania audio jest taka opcja jakiej szukasz. Poszukaj np. w Easy CD-DA creator albo tego typu programach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Feurio ( www.ahead.de ) zrzuca image płytki audio jako jeden wielki .wav, a do tego dorzuca plik w którym są indeksy, z którego odtwarza je przy wypalaniu. A przynajmniej tak było w wersji, którą gdzieś mam. Jeżeli w nowej wersji coś się zmieniło, daj znać na PW to Ci poślę tą, co ja mam. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 np. program Exact Audio Copy i opcja menu --> akcja --> kopiuj obraz i utworz arkusz cue sheet --> nieskompresowany albo menu --> akcja --> kopiuj obraz i utworz arkusz cue sheet --> skompresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 w cdex jest taka opcja cd to mp3 są dwa przyciski pol prawej stronie jeden dzieli mp3 drugi tworzy jedną dużą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dla mnie latwiej sie archiwizuje. Jak zgram jako jeden plik to altwiej mi jest to potem posegregowac. A pytam m.in dla tego ze coraz wiecej plyt mozna znalezc w p2p jako wlasnie jeden plik mp3 a nie zbio kilkunastu plikow. Moim zdaniem latwiej sie sciaga jeden plik niz kilkanscie. Mozna zgrac wszystkie tracki na mp3, wav lub co chcesz i skompresowac to do jednego archiwum, ktorego nazwa bedzie wskazywala np. wykonawce i album. Nie sadzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BassMan-SND Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 spoko juz se poradzilem dzieki wszytkim za wskzowki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dla mnie latwiej sie archiwizuje. Jak zgram jako jeden plik to altwiej mi jest to potem posegregowac. A pytam m.in dla tego ze coraz wiecej plyt mozna znalezc w p2p jako wlasnie jeden plik mp3 a nie zbio kilkunastu plikow. Moim zdaniem latwiej sie sciaga jeden plik niz kilkanscie. Mozna zgrac wszystkie tracki na mp3, wav lub co chcesz i skompresowac to do jednego archiwum, ktorego nazwa bedzie wskazywala np. wykonawce i album. Nie sadzisz? hihihihih... ale po co kombinowac bez sensu jak ja i StresDog podalismy programy, ktorymi bez problemu mozna cos takiego zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...