grandzu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Witam. Mam pytanko odnośnie najlepszego wydajnościowo coolera na procka. Interesuje mnie tylko wydajność na 12V, głośność nie ma absolutnie żadnego znaczenia... może być porównywalna nawet z silnikiem odrzutowym :) . Ma to być najwydajniejszy cooler do około 60zł.[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 rozumiem ze jesteś głuchy :) albo nie wiem co za 60zł to dostaniesz już miedziaka np. JAMICON-a z www.sirius.pl chłodzi do 2800+XP i 3000+ bartona z chałasem nie wiem jak jest ale jak ci bedzie przeszkadzać ze za cicho to sobie np. odkręć zdeczka wiatraczek zeby terkotał:-) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie kupuj coolera!! dołuż 60 zł i masz wc od cpc. Lepszy komfort pracy i lepsza wydajność. Ja mam i jestem zadowolony Wcześniej miałem GLOBAL WIN CAK38 dałem 200zł za niego a potem żałowałem. WC rulezz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Adam chesz nam wmówić że na cpc podkręciłeś podkręciłeś tego athlona do 2664 ? jakoś w to nie wieże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 kolejny cudotwórca..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Proponuje http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5791&sid=1 jest dobry i głośny :D, a tu masz test http://www.sirius.pl/art.php?id=102&typ=te...t&aid=73&pid=13 .Adam18 dobry wybór :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13088254 troszke drożej btw. sam jestem zainteresowany kupnem tego coolerka jak myslicie dobry jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jak mam wam to udowodnic?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jakieś fotki+odczyty temp+zrzuty z programów podających takowankie procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie uwierze, ze na CPC jet mozliwe takie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jak mam wam to udowodnic?????? nastepny cwaniak ktory niby wymaita procek na 12x220 i na 2.05V na CPC ma 51 stopni ??? to mysisz miec chyba zime w tej swojej miejscowosci :lol: a jaka to plyta epox rda+ bo takiej nei znam aa i jakie masz chodzenie mostkow na plycie bo zeby wykrecic 220 to trzeba mniec C1 albo Vmoda na starym mostku (albo wypasione chodzenie ale tego zapewnie nie masz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13088254 troszke drożej btw. sam jestem zainteresowany kupnem tego coolerka jak myslicie dobry jest?? Jest bardzo dobry. Jest raczej dość głośny, ale wydajny. Złożyłem parę kompów z tym coolerem. Przykładowo - Athlon 1700+@2075MHz 1,65vcore max temp. 44-45 stopnie. Normalnie 38-41. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie kupuj coolera!! dołuż 60 zł i masz wc od cpc. Lepszy komfort pracy i lepsza wydajność. Ja mam i jestem zadowolony Wcześniej miałem GLOBAL WIN CAK38 dałem 200zł za niego a potem żałowałem. WC rulezz :P Moze najpierw facetzastanowisz sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a co ty za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly piszesz. A gentlemeni o tym goofnie od CPC nie rozmawiaja. Wiec nie pierd..l, ze CPC rulezz. CPC to nie jest WC! :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jak mam wam to udowodnic??????Zrobic zdjecia CPC w twoim kompie Najlepeij podczas postu. :P I zrobic screena WCPUID :) Jakos mi sie nie chce wierzyc w to co ty piszesz :) :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 cpc to nie WC ale nadaje sie do WC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jutro na wieczór dostane monitor i zamieszcze screeny. Najpóźniej w sobotę. CPC to wcale takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o nie jest. Za taką cenę to nieźle się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zamiast radiatora na płycie mam blok. Wszystko chodzi stabilnie. Monitor sprzedałem w wtorek i jutro dostane nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Adam18 jakie ty masz napięcie ? ja się pofatygowałem i przeliczyłem wydzielane ciepło... przy podanym przez ciebie taktowaniu i 1,5v co jest NIEMOŻLIWE masz już ponad 90W a przy napięciu 1,7 już 130w ale tu tez by cie pewnie nie wystartował... jak ktoś wyżej napisął napięcie musiałoby być przynajmniej 2v to już 160 więc jjeśli cpc jest wstanie tyle odebrac to ja je jutro kupuje ba nawet zaraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 sciemniasz facet i tyle przegioles juz sobie na tym forum no chyba ze to jakims cudem prawda to bede uwazal cie za guru ;P napewno nie masz tych 51 stopni co poszesz aa zapodaj tez zdjecie wyniku z 3dmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja chce screeny z WCPIUD'a ja chce screeny z prime95 w tle ja chce screeny ze speedfanem w tle pokazujacym w stressie te 51st na CPC :lol: ja chce screeny z CPU BURNEM i speedfanem po conajmniej po 4h testowania jak wszystko pokazesz , to uwierze FACET ! ja na swoim dziadoskim JIUGB0251 @ 2,175V @ 2200 MHz mam w stressie 46st na nukleonie (fakt - mam dziadoska paste od tittana) a na CCCP to jest niemozliwe !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Adam: A ty sie nie pomyliles piszac 51*C? A moze to jest -51*C ;) lepiej sie upewnij, wkoncu to jest cpc :D hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 nie kupuj coolera!! dołuż 60 zł i masz wc od cpc. Lepszy komfort pracy i lepsza wydajność. Ja mam i jestem zadowolony Wcześniej miałem GLOBAL WIN CAK38 dałem 200zł za niego a potem żałowałem. WC rulezz :P Buahahahahahahahahahah hahahahhahahahaahhahaa ahahhahahahahahhahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja mam inna porpozycje - nastepne 60 zl, kup sobie baseballa i w glowe - ale ze 2 razy, zeby glupie pomysly wypadly. Tym oto tekstem Twoja kariera na Tweaku dobiegla konca :lol: Tak BTW to szkoda nawet gadac, bo pewnie koles ma plyte z walnietym termistorem, co na zwyklym coolerze ma 15C i teraz takie teksty wali. Wydajnosc CPC juz byla wielokrotnie udowadniana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Widze, ze przeganiacie lamy z forum. Tak trzymac. LOLKOWI MOWIMY STANOWCZE NIE. Powieksz sobie lepiej piersi koles - predzej zwrocisz uwage samcow spod budki z piwem, na tweaku niktsie na takie kity nabrac nie da :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Może ktoś kto ma CoolerMaster HAC-V81 X-Dream wypowie się na jego temat? Bo chyba się skuszę... P.S. Tobiasz15 - głuchy to nie jestem, chociaż słuch już nie ten co kiedyś :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Adam18 sciemnil: "...dołuż 60 zł i masz wc od cpc. Lepszy komfort pracy i lepsza wydajność. Ja mam i jestem zadowolony WC rulezz _________________ Amd Athlon Xp 1700+ @ 3400+ (12X222) (JIUHB302) 2.05V WC,EPOX RDA+ WC ,Ati Radeon 9500@9700Pro Hercules WC ,2X 512 DDR KINGSTON 333 (2.7) ,CDRW LITEON 52X24X52 ,DVD 16X48 LG.WD Caviar 80GB 8MB Cache temp. idle 45C stress 51C" buhahahahahhahahaha, dawaj WCPUID kolego hahahahhaha, i co znaczy EPOX RDA+ WC? od cpc dostales tez bloczek na mostek polnocny?, grafe tez masz na wodzie? a na jakim bloczku mozna wiedziec?, w opisie zapomniales jescze dodac stacja dyskietek@wc buehhee, buahahhahahah tak wlasnie wyglada kolejny sciemniacz, 2664 mhz @ cpc w takiej temperaturze = MEGA ROTFL adam18 jesli nie chcesz miec opinii ZALOSNEJ LAMY na tym forum to domagamy sie odpowiedzi na wszystkie powyzsze pytania !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 dostaniecie wszystko jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 swietnie, czekamy z niecierpliwoscia, i zeby nie bylo niedomowien ze znalazles sobie screena wcpuid z 2664 w sieci gdzies, ma byc zrzut pulpitu z prime95 i speedfanem podajacym temperatury obok siebie opisz tez co zrobiles zeby uzyskac 222 fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 swietnie, czekamy z niecierpliwoscia, i zeby nie bylo niedomowien ze znalazles sobie screena wcpuid z 2664 w sieci gdzies, ma byc zrzut pulpitu z prime95 i speedfanem podajacym temperatury obok siebie opisz tez co zrobiles zeby uzyskac 222 fsb I dodatkowo w tle ma byc zamiasyt pulpitu widoczna przegladarka z otwartym tym watkiem - forum Tweaka. :P 8O :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 i na monitorq maja byc Twoje odciski palcow, Twoja twarz, zeskanowany dowod osobisty/paszport/legitka PKP :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 LMAO, tylko czemu jak poszedlem zobaczyc CPC do kolegi to na XP1700+ Palomino mial w stresie 55C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...