Vengeance Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zgodnie z zapowiedziami dzisiaj tak na szybko zalozylem zmodowane chlodzenie to mojego ti4200 - hehe efekty kiepskie bo mialem problemy z mocowanie radiatorow i nalozylem srebrna paste i troche silikonu szklarkiego zeby sie trzymalo - bynajmniej nie najlepiej to sie spisuje... narazie na core 1 rediator - z 2 strony narazie nie ma :( - przedtem karta przechodzila testy 3dmark w 333/620 ale z artefaktami (pamiatki na 609 i juz nie bylo artefaktow) teraz z pamieciami dojechalem do 645 MHz i bylo troche artefaktow - core sie nie grzeje ale nie dojechalem do 350 :( jak bede mial wiecej czasu (czyt. na wakacje to projekt dopracuje - zrobie lepsze mocowania radiatorow i dodam 2 radiator z 2 strony GPU i zalatwie lepsza paste :P - spoko pamiatki na ponad 650 wykrece - moze z 670 pojda ?:) core do 355 tez chyba podniose :))) jakie masz pamiątki na tym , bo jakos nei pamietam a napewno kiedys pisales.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zgodnie z zapowiedziami dzisiaj tak na szybko zalozylem zmodowane chlodzenie to mojego ti4200 - hehe efekty kiepskie bo mialem problemy z mocowanie radiatorow i nalozylem srebrna paste i troche silikonu szklarkiego zeby sie trzymalo - bynajmniej nie najlepiej to sie spisuje... narazie na core 1 rediator - z 2 strony narazie nie ma :( - przedtem karta przechodzila testy 3dmark w 333/620 ale z artefaktami (pamiatki na 609 i juz nie bylo artefaktow) teraz z pamieciami dojechalem do 645 MHz i bylo troche artefaktow - core sie nie grzeje ale nie dojechalem do 350 :( jak bede mial wiecej czasu (czyt. na wakacje to projekt dopracuje - zrobie lepsze mocowania radiatorow i dodam 2 radiator z 2 strony GPU i zalatwie lepsza paste :P - spoko pamiatki na ponad 650 wykrece - moze z 670 pojda ?:) core do 355 tez chyba podniose :))) jakie masz pamiątki na tym , bo jakos nei pamietam a napewno kiedys pisales.. On ma Hynixy 4ns :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Hehe genghiskhan ja swojego Leadteka GF4TI wykrecilem bez artefaktow na 320/635 na standardowym chlodzeniu. Potem zachcialo mi sie AS3 na pamiatkach i karta poszla sie kopcic :evil: Na szczescie wymienili mi dzisiaj na nowego (taki sam model) i sprzedaje go za 550zeta - karta oczywiście nóweczka. Mam okazje zamienić za małą dopłatą na R9500PRO od Saphirrka na czarnym PCB. Tylko nie wiem jakie pamiątki on tam ma 3,6 czy 3,3ns :?: Wie może jak ten Saphirre sie kreci :?: Czy może wziasć np. HIS-a :?: mialem to cudo ma EtronTechy 3.3 ns. Krecil sie rewelacyjnie na standardowym chlodzeniu na GPU na 400 MHz a po zalozeniu wlasnego 440 - ale potem padl i mam to co mam teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ja o ile sie nie myle mam eltrontechy na moim radku na pewno jakies 3.3 ns. Ale nie chca isc wiecej bez chlodzenia niz 290 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Hehe genghiskhan ja swojego Leadteka GF4TI wykrecilem bez artefaktow na 320/635 na standardowym chlodzeniu. Potem zachcialo mi sie AS3 na pamiatkach i karta poszla sie kopcic :evil: Na szczescie wymienili mi dzisiaj na nowego (taki sam model) i sprzedaje go za 550zeta - karta oczywiście nóweczka. Mam okazje zamienić za małą dopłatą na R9500PRO od Saphirrka na czarnym PCB. Tylko nie wiem jakie pamiątki on tam ma 3,6 czy 3,3ns :?: Wie może jak ten Saphirre sie kreci :?: Czy może wziasć np. HIS-a :?: zalezy jakie kto ma szczescie - niejaki kane cyz jak moo tam z forum ma tez taka karte na standardzie idzie mu na 320 chyba/670 :) zalezy jak sie trafi - jedna sie kreci lepiej 2 gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...