Skocz do zawartości
Mienso

Dość dziwny problem..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem.. Prosze mi nie pisac ze byl juz taki temat czy nie... bez glupichwypowiedzi...

Problem dotyczy hmm... wlasnie sam nie wiem czego

Gdy korzystalem z komputera nagle mi sie zrestartowal system lecz monitor byl ciagle w stanie czuwania. Co jest nie tak ?

Probowalem wlaczyc ponownie rano to samo, bardzo mnie to zaciekawilo i podlaczylem drugi monitor przez takze inne okablowanie takze nie dalo to zadnego rezultatu. Komputer chodzi normalnie.. probowalem tez isc do innego mieszkania pod inne gniazda podlaczyc komputera lipa... no to prosze o odpowiedz jakas rade.. moze uda sie naprawic w domu nie tracac przy tym pieniedzy :)

Z gory dziekuje i Pozdrawiam z Nad Polskiego Bałtyku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komputer chodzi normalnie..

Co masz na myśli? Włącza sie, słychać dzwiek ładowania systemu i nie ma obrazu? Winna karta grafiki. Słychac że działą (wentylatory szumią) ale nie wydaje zadnych dzwiekow i ekran jest czarny? Winny zasilacz, procesor, płyta główna...

Podaj konfig komputera łącznie z zasilaczem(moc i marka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde nie jestem teraz w domu nie pamietam zasilacza ale juz pisze reszte :)

Inter core 2 DUo

GeForce 8500 GT 512mb

2gm ram

Jak cos wiecej komputer normalnie chodzi jak chodzil wczesniej tylko nie ma obrazu monitor jest w sanie czuwania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. PurePC.pl - Forum Dyskusyjne -> Zanim cokolwiek napiszesz.. (nie podałeś konfiguracji)

2. Blue Screen, Zwisy, Resety, Itp - Rozwiazania - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne (nie wykonałeś podstawowych zaleceń)

3. Regulamin forum (nieregulaminowy tytuł wątku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi