Mienso Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Witam mam problem.. Prosze mi nie pisac ze byl juz taki temat czy nie... bez glupichwypowiedzi... Problem dotyczy hmm... wlasnie sam nie wiem czego Gdy korzystalem z komputera nagle mi sie zrestartowal system lecz monitor byl ciagle w stanie czuwania. Co jest nie tak ? Probowalem wlaczyc ponownie rano to samo, bardzo mnie to zaciekawilo i podlaczylem drugi monitor przez takze inne okablowanie takze nie dalo to zadnego rezultatu. Komputer chodzi normalnie.. probowalem tez isc do innego mieszkania pod inne gniazda podlaczyc komputera lipa... no to prosze o odpowiedz jakas rade.. moze uda sie naprawic w domu nie tracac przy tym pieniedzy :) Z gory dziekuje i Pozdrawiam z Nad Polskiego Bałtyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Komputer chodzi normalnie..Co masz na myśli? Włącza sie, słychać dzwiek ładowania systemu i nie ma obrazu? Winna karta grafiki. Słychac że działą (wentylatory szumią) ale nie wydaje zadnych dzwiekow i ekran jest czarny? Winny zasilacz, procesor, płyta główna... Podaj konfig komputera łącznie z zasilaczem(moc i marka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mienso Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Kurde nie jestem teraz w domu nie pamietam zasilacza ale juz pisze reszte :) Inter core 2 DUo GeForce 8500 GT 512mb 2gm ram Jak cos wiecej komputer normalnie chodzi jak chodzil wczesniej tylko nie ma obrazu monitor jest w sanie czuwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Jaki C2D dokładnie . Jaką masz płytę oraz zasilacz . Choć po tym 8500GT przeczuwam że płyta to jakieś biedactwo na G31/G41 lub innym Gxx , a zasilacz pewno jakiś no name . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 1. PurePC.pl - Forum Dyskusyjne -> Zanim cokolwiek napiszesz.. (nie podałeś konfiguracji) 2. Blue Screen, Zwisy, Resety, Itp - Rozwiazania - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne (nie wykonałeś podstawowych zaleceń) 3. Regulamin forum (nieregulaminowy tytuł wątku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...