arixx Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Czy Weszla ta ustawa o okresie probnym na 2 lata dla mlodych kierowcow. tzn. jak mnie 2 razy zlapia to mi odbiora prawko ?? bo dzisiaj mnie lapli dostalem mandat i policjant mi powiedzial ze ta ustawa nie weszla jeszcze. Jak ktos wie na pewno to prosze odpisac. Edytowane 29 Marca 2010 przez arixx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 tak zabiora prawko i bedziesz mogl zdawac dopiero po nowym kursie i egzaminie i to nei wczesniej niz w 2 lata po zabraniu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arixx Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 W takim razie dlaczego policjant mi powiedzial ze ta ustawa jeszcze nie weszla w zycie i ze to byly tylko plany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Nie widzisz, że Niemiec w jajco Cię robi ;) No ale skoro nie wierzysz policjantowi, tylko kolesiowi z forum o kompach, to już Twoja sprawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...