naxt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam taki problem o ile wcześniej go nie było,tak jak zmieniła się szata graficzna purepc forum tak strasznie zacina obraz przy przewijaniu wręcz klatkuje,dzieje się to jak chwycę za ten prawy pasek przewijania w przeglądarce,przy przewijaniu rolką jest znaczniej lepiej ale dalej nie do końca płynnie.W IE8 natomiast wszystko gra.Wersja firefox to 3.6.Przy starej szacie graficznej ten problem nie występował.Problem tyczy się tylko forum.Strona serwisu informacyjnego przewija się gładko i płynnie Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie potwierdzam występowania błędu, ale jeśli z jakiegokolwiek powodu uważasz obecny wygląd domyślny za nie odpowiadający to zachęcam do zmiany skórki poprzez opcje dostępną w lewym dolnym rogu ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Problemem raczej jest wersja Firefox. Pod 3.6.3 problem nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) problem jest o tyle dziwny ze dzieje się to zarówno u mnie jak i na PC mojego brata.Wersja Firefox to właśnie 3.6.3.U mnie jest Windows 7 x64 u brata Windows 7x32.Moze coś z ustawieniami routera jest coś nie tak ,ja już sam nie wiem. Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A może coś z Windows7? Albo flashem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...