kacperPodl Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Słuchawki: Creative Labs Fatal1ty Gaming 99zł Myszka: A4Tech X-748 /Black/ 75zł lub steelseries kinzu 110zł Podkładka: SteelSeries QcK 40zł lub Razer Goliathus Omega - Speed 49zł Co polecacie? Co możecie powiedzieć o myszce steelseries kinzu bo się zastanawim pomiędzy włąsnie tą myszką a a4techem... Pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez kacperPodl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jest cały wątek na forum o tych myszkach... Czytaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muken Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o najlepszy sprzęt to: - Słuchawki oczywiście SENNHEISER a mianowicie PC350 - Klawiatura 7G lub inna mechaniczna - Mysz, czytając wiele opini o razerach i steelseriesach uważam, że INTELLIEYE jest najlepsze czy to WMO czy IE3.0 czy IO1.1 - Podkładka dla mnie qck heavy jest zajebista, to trzeba dostosować do siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) - Mysz, czytając wiele opini o razerach i steelseriesach uważam, że INTELLIEYE jest najlepsze czy to WMO czy IE3.0 czy IO1.1 Miałem kontakt z tymi myszami IE i dla mnie to dno z powodu niskiej rozdzielczości (400 dpi to dla mnie tak kilka razy za mało). Nawet gdyby miały 800 dpi to nadal dostrzegałbym "schodkowanie" w grach ... jedynie do kursora pulpitu windows 800 dpi już by mi wystarczyło ... ale 400 dpi nawet do pulpitu jak dla mnie to za mało (by był ruch po pikselu przy dostatecznej czułości). Używam średniej czułości. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aux Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Niewątpliwie dla kogoś grającego na high-sens jakakolwiek myszka 400cpi nie jest dobrym wyborem ponieważ dla rozdzielczości 1680px ekranu trzeba grać na sensitivity 34cm/360* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...