Gość Ramzes The Great Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 siemka, mam obudowe jakas tam za 150 zł w sumie lipa, hdd taki jak w podpisie, kiedy kompa pracuje slychac lekkie buczenie dysku, co jest spowodowane przez obudowe, teraz pytanie. Co zrobic zeby to wyeliminowac ?? nie chce go podwieszac itp.... prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a koszyczek 3.5 masz przynitowany na stale czy odkrecany :?: w 1 przypadku daj podkladki gumowe miedzy obudowe a koszyczek 3.5 w 2 przupadku daj podkladki gumowe miedzy dysk a koszyczek - pamietaj wtedy dysk bardziej sie grzeje bo koszyczek robi tez troche jako radiator wiec trzeba zapewnic dobra cyrkulacje powietrza kolo dysku (FDD nie moze "lezec na" dysku itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Dzieki wielkie za odpowiedz :) koszyczek jest przykrecany, wiec musze kupic podkladki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Dzieki wielkie za odpowiedz :) koszyczek jest przykrecany, wiec musze kupic podkladki :twisted: a tyle razy pisałem - bierzesz dętke rowerową lub samochodową i wycinasz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Lepiej bys zmienil obudowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Lepiej bys zmienil obudowe :D a po co isc na latwizne?? Dzieki za rade tez z niej skozystam, bo narazie nie stac mnie na pojscie na latwizne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...