Rocky Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Czy jest mozliwe przypisanie np F3 funkcji tworzenia folderu? I czy da sie to zrobic w Windowsie (mam XP) czy trzeba miec jakis program? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Nie wiem czy taka operacja jest mozliwa. Klawisze funkcyjne sa juz przeciez pozajmowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 zobacz moze w TweakXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a F1 restart kompa............... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Moim zdaniem się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Niestety jak wiem Microsoft te klawiszki zastrzegł tylko sobie :D (nikomu ich nie uzycza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Utwórz plik np folder.bat z zawartoscia md %1, w jakims katalogu, zrob do bat'a skrot, wlasciwosci na skrócie w "wiersz polecen" dodaj spacje i ? czyli bedzie np "C:WINMECOMMANDFOLDER.BAT ?" w "katalog roboczy" wpisz . (kropa) (zakladanie katalogu w biezacym) w "klawisz skrotu" ustaw F3, reset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Na okolo, ale zawsze do celu... Pod XP nie wiem czy to przejdzie, sprawdziles? Klawisz F3 przypisany jest do szukania (pod XP chyba tez) i nie wiem czy bedziesz mogl go zmapowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Naszczescie nie posiadam XP :) F3 to przyklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...