NiedozwoloneZnaki Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Witam Od czasu kiedy zainstalowałam program Blue Soleil(tak mi się przynajmniej wydaje- i dodam ze nie mogę usunąć tego programu z panelu sterowania! deinstalacja się po prostu nie kończy) ciągle wyskakuje mi błąd- niebieski ekran i reset, pomaga tylko wyciągnięcie wtyczki bo w kółko się resetuje Sygnatura problemu Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: svchost.exe Wersja aplikacji: 6.0.6000.16386 Sygnatura czasowa aplikacji: 4549adc4 Nazwa modułu z błędem: StackHash_2684 Wersja modułu z błędem: 6.0.6000.16386 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4549bdc9 Kod wyjątku: c0000374 Przesunięcie wyjątku: 000af1c9 Wersja systemu operacyjnego: Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 2684 Dodatkowe informacje 2: d4cb1711d4f3b7479cdcf6db69ab8546 Dodatkowe informacje 3: 64fb Dodatkowe informacje 4: 6d8e75e46bd9caa4c70f2f6869735cf8 Mam nadzieję że ktoś zna na to jakiś sposób bo jak dla mnie (laika) z tej sygnatury problemu nic nie wynika (jesli były podobne tematy to sorki ciągle mi się komp zawiesza i już nie mam siły szukać ale podeslijcie przynajmniej linki to poczytam jutro na innym kompie) z góry Dzięki K. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 1. Odłącz urządzenie (BT) od komputera. 2. Jaki masz system operacyjny? 3. Kliknij prawym klawiszem myszy na Mój komputer, wybierz Zarządzaj. Poszukaj na liście Usługi. Gdy się wyświetlą, poszukaj na liście usługi z "blue soleil" lub "blue tooth module" w nazwie i przełącz jej tryb uruchomienia na WYŁĄCZONY oraz wciśnij [ZATRZYMAJ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiedozwoloneZnaki Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie mogę odłączyć BT w tym problem ten program się nie chce usunąć Vista ;];] niestety zapomniałam dodać że znalazłam coś takiego : Vista. Zamykanie się programów. Błąd:StackHash_*** bawić się w to ?? bo wolała bym do końca nie schrzanić kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szot69 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) To tak widzę, że mamy do czynienia z kobietą, a na tym forum to raczej rzadkość heh. Ja bym spróbował tak: -Włączasz komputer i po "piknięciu" zaczynasz naciskać F8 -Pokaże się lista wyboru, wybierz tryb awaryjny i jak już się załaduje to wtedy spróbuj odinstalować ten program ew. przywracanie systemu do stanu przed zainstalowaniem tego Tryb Awaryjny to rozwiązanie mnogości problemów, jak ktoś się postara (to tak btw:P) To z linku możesz zrobić najpierw, pewnie nie zaszkodzi, a może pomoże nie mam pojęcia(nie chce mi się szukać już co i jak, leniwy jestem wiem :D). A jakby nie pomogło to próbuj usunąć to, lub przywrócić system w awaryjnym. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Szot69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiedozwoloneZnaki Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 To tak widzę, że mamy do czynienia z kobietą, a na tym forum to raczej rzadkość heh. Ja bym spróbował tak: -Włączasz komputer i po "piknięciu" zaczynasz naciskać F8 -Pokaże się lista wyboru, wybierz tryb awaryjny i jak już się załaduje to wtedy spróbuj odinstalować ten program ew. przywracanie systemu do stanu przed zainstalowaniem tego Tryb Awaryjny to rozwiązanie mnogości problemów, jak ktoś się postara (to tak btw:P) To z linku możesz zrobić najpierw, pewnie nie zaszkodzi, a może pomoże nie mam pojęcia(nie chce mi się szukać już co i jak, leniwy jestem wiem :D). A jakby nie pomogło to próbuj usunąć to, lub przywrócić system w awaryjnym. Dzięki spróbuję mam nadzieję że się uda !!!bo jak nie .... :) Taaa awatar jest znaczący hehe kobiecy (specjalnie, żebym nie została od razu tu zjechana)ale widzę na Panów można tu liczyć :lol: Niestety... nie da się odinstalować ;( " .... może to mieć miejsce jeśli instalator windows jest nieprawidłowo zainstalowany " co teraz? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 1. A co z przywracaniem systemu? 2. Szukałaś w usługach systemu? 3. Problem z instalatorem wskazuje na uszkodzony system. Może czas zainstalować od nowa lub skorzystać z płyty przywracania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiedozwoloneZnaki Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 1. A co z przywracaniem systemu? 2. Szukałaś w usługach systemu? 3. Problem z instalatorem wskazuje na uszkodzony system. Może czas zainstalować od nowa lub skorzystać z płyty przywracania? Dzięki spróbuję z tym przywróceniem systemu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiedozwoloneZnaki Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pomogło przywrócenie systemu Dzięki za rady Panowie :wink: ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...