Skocz do zawartości
NiedozwoloneZnaki

Problem-blue screen (niebieski ekran)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od czasu kiedy zainstalowałam program Blue Soleil(tak mi się przynajmniej wydaje- i dodam ze nie mogę usunąć tego programu z panelu sterowania! deinstalacja się po prostu nie kończy) ciągle wyskakuje mi błąd- niebieski ekran i reset, pomaga tylko wyciągnięcie wtyczki bo w kółko się resetuje

Sygnatura problemu

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: svchost.exe

Wersja aplikacji: 6.0.6000.16386

Sygnatura czasowa aplikacji: 4549adc4

Nazwa modułu z błędem: StackHash_2684

Wersja modułu z błędem: 6.0.6000.16386

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4549bdc9

Kod wyjątku: c0000374

Przesunięcie wyjątku: 000af1c9

Wersja systemu operacyjnego:

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 2684

Dodatkowe informacje 2: d4cb1711d4f3b7479cdcf6db69ab8546

Dodatkowe informacje 3: 64fb

Dodatkowe informacje 4: 6d8e75e46bd9caa4c70f2f6869735cf8

Mam nadzieję że ktoś zna na to jakiś sposób bo jak dla mnie (laika) z tej sygnatury problemu nic nie wynika

(jesli były podobne tematy to sorki ciągle mi się komp zawiesza i już nie mam siły szukać ale podeslijcie przynajmniej linki to poczytam jutro na innym kompie)

z góry Dzięki K. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Odłącz urządzenie (BT) od komputera.

2. Jaki masz system operacyjny?

3. Kliknij prawym klawiszem myszy na Mój komputer, wybierz Zarządzaj. Poszukaj na liście Usługi. Gdy się wyświetlą, poszukaj na liście usługi z "blue soleil" lub "blue tooth module" w nazwie i przełącz jej tryb uruchomienia na WYŁĄCZONY oraz wciśnij [ZATRZYMAJ].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogę odłączyć BT w tym problem ten program się nie chce usunąć

Vista ;];] niestety

zapomniałam dodać że znalazłam coś takiego :

Vista. Zamykanie się programów. Błąd:StackHash_***

bawić się w to ?? bo wolała bym do końca nie schrzanić kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak widzę, że mamy do czynienia z kobietą, a na tym forum to raczej rzadkość heh. Ja bym spróbował tak:

-Włączasz komputer i po "piknięciu" zaczynasz naciskać F8

-Pokaże się lista wyboru, wybierz tryb awaryjny i jak już się załaduje to wtedy spróbuj odinstalować ten program ew. przywracanie systemu do stanu przed zainstalowaniem tego

Tryb Awaryjny to rozwiązanie mnogości problemów, jak ktoś się postara (to tak btw:P)

To z linku możesz zrobić najpierw, pewnie nie zaszkodzi, a może pomoże nie mam pojęcia(nie chce mi się szukać już co i jak, leniwy jestem wiem :D). A jakby nie pomogło to próbuj usunąć to, lub przywrócić system w awaryjnym.

Edytowane przez Szot69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak widzę, że mamy do czynienia z kobietą, a na tym forum to raczej rzadkość heh. Ja bym spróbował tak:

-Włączasz komputer i po "piknięciu" zaczynasz naciskać F8

-Pokaże się lista wyboru, wybierz tryb awaryjny i jak już się załaduje to wtedy spróbuj odinstalować ten program ew. przywracanie systemu do stanu przed zainstalowaniem tego

Tryb Awaryjny to rozwiązanie mnogości problemów, jak ktoś się postara (to tak btw:P)

To z linku możesz zrobić najpierw, pewnie nie zaszkodzi, a może pomoże nie mam pojęcia(nie chce mi się szukać już co i jak, leniwy jestem wiem :D). A jakby nie pomogło to próbuj usunąć to, lub przywrócić system w awaryjnym.

Dzięki spróbuję mam nadzieję że się uda !!!bo jak nie .... :)

Taaa awatar jest znaczący hehe kobiecy (specjalnie, żebym nie została od razu tu zjechana)ale widzę na Panów można tu liczyć :lol:

Niestety... nie da się odinstalować ;(

" .... może to mieć miejsce jeśli instalator windows jest nieprawidłowo zainstalowany "

co teraz? :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. A co z przywracaniem systemu?

2. Szukałaś w usługach systemu?

3. Problem z instalatorem wskazuje na uszkodzony system. Może czas zainstalować od nowa lub skorzystać z płyty przywracania?

Dzięki spróbuję z tym przywróceniem systemu :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi