pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czym się różni siekiera?? Kto wie?? he he Neo_x i Taso prosze nie mówić :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 hmmm moze wielkoscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A czym sie rozni wrobelek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A czym sie rozni wrobelek ?jedna ma krotsza od drugiej czy jakos tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 "... klatu werata niktu ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A czym sie rozni wrobelek ?tym, ze ma jedna nozke bardziej drugiej :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ej no ale ja pisałem poważnie :) kto wie temu obiecuje nagrodę w postaci orginalnej gry Neo_x i Taso się nie liczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Sierier różni sie młotkiem, albo głową (różni, różnica, odejmowanie, odcinanie.... ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 - Czym się różni siekiera? - Od czego? - Od takiego młota, jak ty! Wygralem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 heh ja pytałem się czym a nie że od ciebie (dżołk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No to nie wiem, tylko tyle znalazlem :D Czy krokodyl jest bardziej zielony, czy bardziej dlugi? Wiadomo, ze bardziej zielony, bo jest tak zielony, jak dlugi i jeszcze troche po bokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a mam pytanie skąd znałeś?? kiedy to usłyszałeś, bo żeś mnie nieźle zdziwił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a mam pytanie skąd znałeś?? kiedy to usłyszałeś, bo żeś mnie nieźle zdziwił :) www.google.com - szukanie w grupach dyskusyjnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czym się różni siekiera?? Kto wie?? he he Neo_x i Taso prosze nie mówić :lol: :lol: :lol: Owszemnie Jaka gre wygralem?:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...