Neo_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Siema... mam taki problem.. mam plik 703 mb.. i powiedzcie mi jak go nagrac za pomoca overburning w nero?? dxukslrm we wszystkich opcjach i nic ciekawgo nie znalazlem : THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 nie bardzo rozumiem... File -> Preferences -> Expert Features -> Enable Overburn i jedziesz: albo się uda, albo nie - "Use this option at your own risk!". Ja tak raz smażyłem i się udało, ale nie pamiętam ile więcej chciałem upchać... Mało tego, zwykła stara "wieża" odtwarza mi płytę audio zoverburningowaną (bosz, co za słowo!) na ponad 700mb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jeszcze musisz dodac ilość minut: bodajze na 99 minut i chyba 57 sek, ale moge sie mylic. wejdz na cdrinfo.pl tam jest all opisane.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 w expert features zaznaczasz overburn ... wpisuejsz 99 minut dajesz nagrywanie plyty no mulisession i wybierasz disk-at-once przy nagrywaniu et woila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jeszcze musisz dodac ilość minut: bodajze na 99 minut i chyba 57 sek, ale moge sie mylic. wejdz na cdrinfo.pl tam jest all opisane.. nie musi byc 99, tam ustala sie limit powyzej jakiego nie ma pozwolic wypalac, przyjelo sie 99 bo ladnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 :D Rozumiem, tak na ladne oczy :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 moze nie tyle ze ladnie wyglada co pozwala na maxymalne ustawienie .. bo tak musialbys se przeliczac ilosc mb na minuty co byloby męczące :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 i wylacz (jezeli jest wlaczony) kreatora nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 kratora wylacz wez plik--preferencje--ustawienia zaawansowane-- i tam ustwaiasz ze moze nadpalac wpisz sobie 90 minut wylacz i wlacz nero i sprubuj a jak i bedziesz nagrywaj tto wez pojedyncza sesja i wna zakladce zapis przelacz na Disc - at -once czy cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie zebym sie czepiał opolin ale napislaem to wyzej .. powtarzasz mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 sam bym chyba tego nie znalazl w nero :P THX All :) W alcocholu poprostu wybierasz plik ktory ma sie nagrac i sie nagrywa :) a tutaj jeszcze trzeba pogrzebac ;) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak to jest 703 MB to płyta się nagra bez over... tylko przy nagrywaniu wyskoczy pytanie czy nero ma zamknąć płytkę przy zapisie. tak przynajmniej jest u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Bierze się to stąd że płyty mają zwykle około 703 MB i fakt czy trzeba uzyć overburningu czy nie zależy już tylko od tego jaką dokładnie płyta ma pojemność. Gdybys dorzycił jeszcze kilkasek KB to normalnie już by pewnie nie wypalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie zebym sie czepiał opolin ale napislaem to wyzej .. powtarzasz mnie :Po widze, ze pan chaos. ten sam co z ORGA ??? chyba tak. to pozdrowka :D q3 ownz ps sor za offtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak to jest 703 MB to płyta się nagra bez over... tylko przy nagrywaniu wyskoczy pytanie czy nero ma zamknąć płytkę przy zapisie. tak przynajmniej jest u mnie. no wlasnie nie :P matrix reaktywacja bez overburningu nie chce sie nagrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jak to jest 703 MB to płyta się nagra bez over... tylko przy nagrywaniu wyskoczy pytanie czy nero ma zamknąć płytkę przy zapisie. tak przynajmniej jest u mnie. no wlasnie nie :P matrix reaktywacja bez overburningu nie chce sie nagrac :P mam wlasnie podbny problem mam teke flimy które za chiny nie chca sie nagrac np cube2 lub blade 2 ciegle pala sie w tym samym miejscu. jakies zabezpieczenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 do k2... co znaczy "palą się ciągle w tym samym miejscu" - bo co prawda ja mam inny model teac'a ale w moim był błąd w sofcie - po aktualizacji przeszło. Generalnie zatrzymywał się i [gluteus maximus] - nawet nie dało się wyjąć płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...