Imperator Kret Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Wołowe to chyba tylko z nazwy. Widziałeś kiedyś wołowinę po 12,50 zł/kg? Dużo zdrowiej kupić świeżą wołowinę na gulasz, bezpośrednio z rozbioru da się kupić poniżej 20 zł/kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Mam świadomość, że cena się nie zgadza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Wołowina zaczyna się od 25 zł/kg i to nie zawsze. Zwykle ok 30 zł i tyle płace. Co do jedzenia to nie wolno na nim oszczędzać. Starac się unikać wszystkiego przetworzonego i jeść samemu zrobione. Dużo warzyw i owoców. Od ponad roku stosuje taką dietę. Nie jest specjalnie droga i można smacznie zjeść, bo przepisów za warzywami + rybka jest sporo. Miałem ponad 14 KG nadwagi. Obecnie 1.5 KG poniżej maksymalnej przy moim wzroście. I to od paru miesięcy czyli żadnego efektu jojo nie ma i nie będzie . No przynajmniej do czasu świąt, ale to i tak szybko odrobię po świętach. Potem zaczną się ćwiczenia siłowe, a raczej powrót do nich, próćz basenu, roweru. Dziennie takie odżywanie wynosi mnie jakieś 30 zł. Jak sobie odmówię rybki to i do 20 potrafi spaść .Także nie jest wcale dużo drożej niż te 15 zł, a sporo się najem. Edytowane 8 Listopada 2016 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...