Apokalipso Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Co jakiś czas wyskakuje mi blue screen i auto restart kompa a na blue screenie są jakies napisy i tam pisze ze jest jakis blad a ten blad to ten portcls.sys. Moja karta dźwiękowa : Realtek AC97 Audio, Nazwa sterownika to ALCXWDM.SYS. Pewnie zeby naprawic ten blad trzeba zaktualizowac sterownik ale ja nie wiem jak i skad go sciagnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Bodaj zdjęcie blue screena albo kod błędu, np. 0x0000007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipso Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a ok jak wyskoczy blue screen to dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipso Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Siema,już wiem co to za błąd on to coś takiego: 0x000000A czy coś w tym stylu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 1. Przeczytaj łaskawie przyklejone tematy. 2. Użyj Google: Google 3. Jak nie umiesz znaleźć i zainstalować sterowników, to poproś o pomoc kogoś doświadczonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...