darch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 jejku tyle polskich i zageranicznych stron o tekkenie i nie ma nigddzie cheatow żeby odkryc wszystkie postacie ,bo gram na emulatorku z kolegami i nie chce mi sie przechodzić go 600 razy z pozatym sie wiesza jak przejde całego i z postaci nowych nici pomózcie ps szukałem ze 45 min byłem na około 50 stronkach (hmm,.ale moze niema takich kodów jednak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 bo nie ma kodow(chyba ze sie myle) , mozna bylo uzyc action costam i mialo sie wszystkie postacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 bo nie ma kodow(chyba ze sie myle) , mozna bylo uzyc action costam i mialo sie wszystkie postacie Action Replay, zgadza sie , inaczej doopa blada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 To po co grasz, chcesz tylko zobaczyć wszystkie postacie. Musisz popracować żeby coś dostać :twisted: bo inaczej gra mija się z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a save'y ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 To zalezy jakiego emu uzywasz. JA uzywam epsxe i sobie moge zapisac wszystko jest ok. Moze przez emu ci sie tekken wiesza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 dzieki gram zminiłem emulator na epxe jest o niebo lepiej ,savy sie nauczylem sie i juz się nie wiesza co to ten action replay?????? Liquid - niegram tyle żeby przechodzic ,gram z kolegami okazyjnie a te postacie mnie interesuja i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 dzieki gram zminiłem emulator na epxe jest o niebo lepiej ,savy sie nauczylem sie i juz się nie wiesza co to ten action replay?????? Liquid - niegram tyle żeby przechodzic ,gram z kolegami okazyjnie a te postacie mnie interesuja i tyle action replay poslancza sie do psx z tylu po prawej stronie takie zasloniete klapka bylo to do modelu 5502 , po pozniejszych zrezygnowano z tego wejscia , ale producenci zrobili game shark wpinany w port od karty pamieci , i wpisywalo sie ciagi liczb , nie wiem jak to dalej przebiega bo nie uzywalem tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dobry emulator to PSXeven, ja używam wersji 0.16. Łatwo na Google znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hehe tanaka dzieki za info ,ale przydało mi by się to(acion replay) do emulatora bo konsolki nie posiadam moze jakaś wtyczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Juz wsio zrobione:)dzieki:) poprostu cos sie z padem stalo i nie laczyl start na poczatku:)dzieki i narazie:) Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Kozi archeolog :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 @Kozi]a[ -> przycisk start... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz22 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam gre TeKKen 3 i mam Emulator ePSXe.exe - Gra mi wchodzi ale Obraz jest czarny i głosu nie ma - nie da sie grac - ale cos slyszalem na innych forach ze cos czeba z Robić w Biosie . Widze ze tyle osub gra - wiec wie co czeba zrobic = czego brakuje = wiec czekammm .>>???? Odp nara :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam gre TeKKen 3 i mam Emulator ePSXe.exe - Gra mi wchodzi ale Obraz jest czarny i głosu nie ma - nie da sie grac - ale cos slyszalem na innych forach ze cos czeba z Robić w Biosie . Widze ze tyle osub gra - wiec wie co czeba zrobic = czego brakuje = wiec czekammm .>>???? Odp nara :angry: :angry: :angry: trzeba, zrobić, osób Szanujmy mowe polska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz22 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Siemka - Ponownie - kurka blada jech mi ktos powie - co jest grane = Dalejjjj nic nie wiemmm - Chce se pograc w tekkena na Kompie = Wchodzi mi gra ale nic nie widze - obraz jest czarnyy - i glosu tez nie ma - musze miec jakis jeszcze program - czy jak , czy czeba jakies pliki z gry gdzies w kopiowac - Odp czekam :>>>???/ <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Musisz dobrze skonfigurować epsxe. Wchodzisz w Config i wybierasz Wizard Guide. Potem czytasz która z opcji jest najlepsza dla Twojego kompa ewentualnie dajesz test i wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz22 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Grzebalem w tych ustawieniach - ale dalej cos mi nie chce wejsc ta Gra TeKKen 3 - wYSKAKUJE eROR - NIE WYKRYWA cD - Z TA GRA - I TAK USTAWIALEM I TAK - WCHODZE NA ePSXe.exe POTEM DAJE fILE - A POTEM DAJE = rUN bIOS = TO MI WCHODZI CALY OBRAZ Z NAPISEM SONY = TAKIM JAK NA Playstation 1 - WSZYSTKO JEST W KOLORZE - DZWIEK TEZ JEST - TYLKO DALEJ NIE MOGE SIE PORUSZAC - gAME pAD MI NIE DZIALA - A USTAWIALEM GO = WSZYSTKIE KLAWISZE .-= NA KLAWIATURCE TEZ NIE MOGE NIC ZROBIC = NIE WIEM CO JEST gRANE = DALEJJ - >>>>>?????????????????? JECH MI KTOS POMOZE - TO JAKOS USTAWIC .>>>??/ NIE WIEM CZEGO JESZCZE bRAKUJJJJJJJJJEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Czlowieku nie pisz duzymi literami to raz! Po drugie zanim sie zabierzesz za emulowanie to wez pod uwage ze musisz dobrac odpowiednie pluginy GPU/Audio oraz ten odpowiadajacy za czytnik CD. Musisz je odpowiednio skonfigurowac. Wiec zacznijmy od samego emulatora. Zainstaluj wersje 1.60 Teraz dobierz Bios (najlepiej 1001) A teraz wybierz pluginy dla: Video: Pete's OpenGL Driver 1.75 Audio: Eternal SPU najlepiej 1.30 CD-ROM: ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2 ja tej uzywam i dziala. Konfiguracja Pete's OpenGL Driver 1.75 Eternal SPU plugin 1.30: http://img521.imageshack.us/my.php?image=spuete1bd.gif ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2: Wystarczy ustawic odpowiednia litere napedu CD/DVD jaka posiadasz... Gre odpalamy nie poprzez run BIOS tylko run CDROM. Poprostu wkladasz plytke do napedu i odpalasz run CDROM A co do gamepada to musisz go sobie zbindowac w Config/Game Pad. Jak nie dziala to daj na I tyle ! Powodzenia Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDJ_studio Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 (edytowane) ciach!e ! Edytowane 25 Lutego 2011 przez MDJ_studio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 1. Naucz sie pisać po polsku. 2. Spam i warez nie są tutaj tolerowane. 3. Nie tym tonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 A cztery, czyli ban za zdublowane konto? ;) wczesniej wrzucal chyba warez w topicu gry na pada czy jakos tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...