GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a moze by sie tak zrzucic - kazdy zaplaci po 30 zeta i redakcja tweaka kupi pare dyskow i bedzie zrzucac tak potajemnie nowosci na serwer - tak na miecha - kto chce sobie sciagnie i juz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 chyba po 300 PLN (od 100 osob) zeby bylo na lacze 10 mbit/s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomaga http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 chyba po 300 PLN (od 100 osob) zeby bylo na lacze 10 mbit/s ;)a ja mialem na mysli 2000 osob zeby sie zrzucilo to na lacze by styklo PS. jakie teraz jest lacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 2*10mb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450 neismiejcie sie zemnie jakby co :P, ale te pliko to *.bin, moze to są obrazy płyt ?, moze w deamon tools da sie otworzyc je ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tak... *.bin i *.cue to obrazy plyt :) wydaje mi sie ze deamon tools go obsluzy bez problemu :) ja tam mam najnowsza wersje na 1 cd i nawet w miare dobrej jakosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450 POWER DVD 4.0 Deluxe :? Ale napisy trzeba wkompresowac i nie wiem czym, bo na cdr-info i innych serwisach jest opisane jak do avi wrzucic, a ja mam mpeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 power dvd juz probowalem... :( obraz jest jakis ni w 5 ni w 10 :P a dzwiek jeszcze gorszy - same szumy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450 neismiejcie sie zemnie jakby co :P, ale te pliko to *.bin, moze to są obrazy płyt ?, moze w deamon tools da sie otworzyc je ? to ja zrobilem winISO tylko mam sam problem by tego mpg'a odtworzyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Najlepsza obecnie wersja to Matrix Reloaded (2003) *TS SVCD* - CENTROPY Foto Juz ja mam :lol: Teraz tylko musze napisy wpieprzyc, a nie wiem jak, bo wszystkie programy jakie znam nie wbudowuja napisow do mpeg :evil: Pomozcie!!!! a z kąd, jeśli mozna spytać, jakiś adres czy cóś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jaki adres chlopie? DC sie klania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jaki adres chlopie? DC sie klania ups :oops: to sie tym razem popisałem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Wszyscy, ktorzy maja problem z napisami w filmach SVCD lub VCD radze zajrzec tu: http://www.how-to-convert.com/ask_us/a7042003.htm Wszystko opisane po kolei, linki do programow, zdjecia, zakreslone opcje. Wlasnie sobie zintegrowalem napisy z matrixem, dorzuce jeszcze fajne menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ale obecnie najlepsza wersja na necie to ta 3-plytowka? Nie wiecie moze kiedys cos "porzadnego" sie pojawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 czy ktos pomoze forumowiczowi w potrzebie?? oczywiscie mowi o sobie zeby nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 czy ktos pomoze forumowiczowi w potrzebie??no właśnie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No na razie na DVD nie ma i w najblizszym czasie na pewno nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 2003-05-31-Matrix.Reloaded.TS.DVDR-Centropy jak mozna zrobic film TS z dzwiekiem 5.1 ?? In a joint effort with TGSC, we bring you The Matrix Reloaded telesynced on DVDR with full Dolby Digital 5.1 audio. The very first of its kind, and possibly the biggest leap in video releasing on the internet. This comes with the full Dolby Digital 5.1 surround audio experience. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tak... *.bin i *.cue to obrazy plyt :) wydaje mi sie ze deamon tools go obsluzy bez problemu :) ja tam mam najnowsza wersje na 1 cd i nawet w miare dobrej jakosci :) *.cue nie jest obrazem plyty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 poratujcie mnie jakie stery do tego 3cd ?? tzn divx ?? ffdshow?? xvid?? kurde nic mi nie chce odtworzyc... :( nawet to nie pomagahttp://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450 neismiejcie sie zemnie jakby co :P, ale te pliko to *.bin, moze to są obrazy płyt ?, moze w deamon tools da sie otworzyc je ? to sa obrazy plyt :> Deamon Tools robi virtualny cd-rom, a otworzyc obrazy plyt najlepiej jest w IsoBuster :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Oczywiscie ze Daemonem da sie otworzyc .biny. Potrzebne sa do tego .cue :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Macie moze kodek to tego sampla z ShareReactor.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :)na pierwszej czesci Matrixa nie bylem (poszedlem na Mumie i do dzis tego zaluje) i obiecalem sobie, ze nastepna czesc obejrze w kinie... i tak sie stalo, tylko jakos nie zrobil na mnie ten film wrazenia, fabuly to tam zadnej nie bylo, a efekty troche 'przeslodzone' (jesli mozna tak powiedziec ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :)na pierwszej czesci Matrixa nie bylem (poszedlem na Mumie i do dzis tego zaluje) i obiecalem sobie, ze nastepna czesc obejrze w kinie... i tak sie stalo, tylko jakos nie zrobil na mnie ten film wrazenia, fabuly to tam zadnej nie bylo, a efekty troche 'przeslodzone' (jesli mozna tak powiedziec ;)) Ja tez na mumii bylem, bo o matrixie jeszcze wtedy nic nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ludzie, mam tylko nadzieję, że byliście już w kinie i po prostu chcecie to mieć dodatkowo na kompie - już dawno żaden film obejrzany w kinie nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Nie ma co porównywać efektów z kina z tymi na monitorze. Zastanówcie się dobrze czy aby na pewno wiecie co robicie :)na pierwszej czesci Matrixa nie bylem (poszedlem na Mumie i do dzis tego zaluje) i obiecalem sobie, ze nastepna czesc obejrze w kinie... i tak sie stalo, tylko jakos nie zrobil na mnie ten film wrazenia, fabuly to tam zadnej nie bylo, a efekty troche 'przeslodzone' (jesli mozna tak powiedziec ;)) Ja tez na mumii bylem, bo o matrixie jeszcze wtedy nic nie slyszalem ja slyszalem i to mnie zgubilo wlasnie :> z poczatku chcialem na ten film pojsc, ale opinia na temat Matrixa dziewczyny (do ktorej wtedy startowalem ;)) wyprowadzila mnie na manowce... ani fillmu, ani tej dziewczyny nie zaliczylem ;> PS. zle to zabrzmialo, ale prosze nie myslec, ze ja jestem chamem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 dobra chlopaki, wiec tak sciągnolem z kazy nastepujace pliki ctp-mr1.bin 100% ctp-mr2.bin 75% ctp-mr3.bin 100% pierwsze 2 jakos ponad 800 mb aa ostatni jakos 720 Najpierw otwiera sie je w deamon toolsie jak zwykly obraz plyty, niepotrzeba pliku *.cue. Odtwaza sie to w programie WinDvd, kumpel sprawdzal PoverDvd i podobno niedziala. Jakosc obrazu i dźwieku jest na zadowalającym poziomie, jakosc obrazu tak jak zwyklego div x w rozdzialce napewno wyzszej niz 320x240. Na ekranie nieuda nam sie dopatrzyc charakterystycznych dla div x Plam, czy jakis dziwnych rozmytych, czy krzywych krawędzi. Zauwazylem ze czasem na ekranie jest taka jakby perspedktywa dziwna,niejestem pewien czy tak w oryginale niebylo. Niewiem czy to jest kinowka, bo jak na kinowke to jakosc zadobra, no i w tle nieslychac wogle ludzi. Przejde do sedna, jak ktos ma szybkiego ftp i podjol by sie udostepnienia tego dla innych, to moglbym to uploadowac na ten serwerek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 swietny pomysl :> tylko dociagnij 2 plyte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 swietny pomysl :> tylko dociagnij 2 plyte :P nom ciągne, ale wolno leci, i to nie z winy mojego loncza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...